Követem Élet + Stílus Igen, jól olvasod: Hullaszállítók segítségével utazott két férfi a...

Igen, jól olvasod: Hullaszállítók segítségével utazott két férfi a metrón

Promóció

Bizarr események zajlottak a világ egyik leghosszabb metróvonalán, két férfi egy koporsóval utazott.

Promóció
- Advertisement -

A moszkvai földalattin két ember egy vörös posztóval letakart koporsót szállított egy metrókocsiban. A szemtanúk elmondása szerint a férfiak többször megálltak a rakománnyal, és elég nehéznek látszott a szállítmány, tehát a koporsó nem lehetett üres.

De vajon mi lehetett benne?

Videofelvétel is készült a bizarr esetről, amelyen nyomon követhető a két hullaszállító férfi ténykedése, írja a Daily Mail.

Végül a metró alkalmazottai megkérték a két férfit, hogy hagyják el a metró területét. Arról nem szól a fáma, hogy a biztonságiak vajon ellenőrizték-e a koporsó tartalmát. Valóban egy halottat szállított a két úriember?

Randiztál már krematóriumban? A Tinderen még ez is megtörténhet

Számtalan társkereső oldal létezik, amelyek különböző igényeket elégítenek ki. A Tinder eredetileg azoknak született, akik nem komoly kapcsolatot keresnek. Ettől függetlenül volt már, aki megtalálta élete szerelmét az app segítségével, de nem ez a jellemző. A közösségi oldalaknak hála tudjuk, hogy milyen ijesztő történetek születtek már Tinderen.

Mint később kiderült, a két fickó nem szegett meg semmilyen szabályt és a nehéz csomagért fizetendő plusz díjat is megtérítették. Nem szállítottak tiltott rakományt, és nem sértettek meg semmilyen szabályt sem. Hiszen az utazási feltételek nem terjednek ki a koporsószállítással kapcsolatos szabályokra.

A férje szerint túl sok volt a nő ruhája egy temetésre

A név nélkül segítséget kérő nő egy ASOS-on talált fekete ruhát akart felvenni a temetésre. Állítása szerint alacsony, így tulajdonképpen térdig érő darabról van szó. A hölgy férje azonban úgy gondolta, nem illik egy temetésre, írja a Mirror . Az ausztrál Instagram-influenszer, Newsha Syeh is így járt, akiről, mint kiderült, túl kihívóan öltözött fel.

Nem tisztázott, hogy a furcsa incidensnek mi lehetett az oka, de vannak olyan teóriák, hogy az óriási moszkvai forgalom miatt a két férfi késésben lehetett egy temetésről. Ezért választhattak alternatív útvonalat. De vajon szegény megboldogult időben odaért saját temetésére?

Promóció
ForrásDaily Mail
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3