Bár lehet, hogy ez volt az első színészi szerepe, el sem tudjuk képzelni, hogy ne Hunter Schafer játssza Julest az HBO sikersorozatában, az Eufóriában.

Hunter Schafer úgy gondolta, nem neki való a színészkedés

Az A24 újonnan megjelent Divine Frequency podcastjában Lorde-val Hunter megosztotta , hogy majdnem visszautasította a szerepet, írja a Vice.

„Sosem színészkedtem az Eufória előtt, és egyáltalán nem szerepelt a terveim között” – válaszolja Hunter Schafer Lorde-nak arra a kérdésére, hogy hogyan kapta meg a tinédzser szerepét, aki a Zendaya által alakított Rue-val kezd szerelmi kapcsolatba.

Azelőtt még soha nem voltam meghallgatáson. Az ügynökségem azt mondta, hogy a válogatást végző emberek felkerestek, és megkértek, hogy jöjjek be és olvassak fel egy a szerepre ebben az HBO-sorozatban. Nem tudtam, mit gondoljak róla, és kezdetben úgy voltam vele, hogy "nem hiszem, hogy akarom csinálni", csak mert nem nekem való. Néhány hónap múlva iskolába kellett volna mennem, divatot tanulni. De újra megkérdezték, és azt hiszem, végül bementem.

Elmondta, hogy gyakran gondolkodik azon, milyen lett volna Jules, ha egy másik színésznő vállalja el a szerepet, ezt a gondolatot Lorde nem hajlandó figyelembe venni. „Nem gondolok a Jules más verzióira” – tiltakozik Lorde. – „Nincsenek más verziók.”

Divatmagazinnál is dolgozik

A podcast alatt Hunter első munkájáról is beszélt Tavi Gevinson divatmagazinjánál, a Rookie-nál, az idő alatt, illetve arról is, hogy Sam Levinson showrunnerrel közösen írta az Eufória Jules-különkiadását. 

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy Lorde jelenlegi albumciklusa még nem ért véget, a művész azt is megosztotta, hogy hat-hét videoklipet készített Solar Power című albumához, amelyeket 10 napon keresztül, ugyanazon a tengerparton forgattak az album címadó dalának videójából, és a következő hetekben még több jelenik meg.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet