Néhányan bizonyítékra vágynak, hogy a párjuk hűségesek hozzájuk. Egy nő felbérelt egy modellt, hogy megbizonyosodjon a válaszról. Nem számított rá, hogy nem a modellel fogja majd megcsalni.

A kétkedő barátnő azt mesélte a To Catch a Cheater YouTube-csatornának, meglátta a barátja keresési előzményeiben, hogy gyűrűket nézeget. Mielőtt azonban igent mondana, szeretné biztosra venni, a férfi nem csalná meg.

A csatorna így egy Sofia nevű modellt küldött a lány barátjához, és kamerázták, miközben a Sofia megpróbál flörtölni a sráccal.

Nem teljesített jól a teszten, de nem azért, amire eredetileg gondolnánk.

PROPOSAL BACKFIRES! Why White Girls Don’t Date Black Guys? | To Catch a Cheater

Camera Man’s Youtube Channel | https://www.youtube.com/watch?v=5IhAGdRfcUw For Sponsorship Inquiries, please contact us at [email protected] Join…

A videón látjuk, ahogy a lány aggódva figyeli az eseményeket. Instagram-neveket cseréltek, kicsit flörtöltek, még táncoltak is pár percig. A férfi viszont többször közölte, van barátnője. A videóból azonban kiderült, a barátnő, akire utalt, nem ugyanaz a lány, mint aki a csatornát felkereste.

Durván kiakadt egy anya a tüsszentés protokolljaival szemben

Senki nem szeret beteg lenni, de ahhoz burokban vagy egy elhagyatott szigeten kellene élnünk, hogy a létező összes bacilust és fertőzést elkerüljük. Nyilván kivitelezhetetlen. Persze ha valaki direkt az arcodba tüsszent, az más, de nem hiába tanítják, hogy tüsszentéskor vagy köhögésnél illik a kezünket a szánk elé tenni.

A felvétel vége felé jelenik meg a másik barátnő, akiről kiderül, két éve van együtt a férfival, és babát várnak. Ahogy a Mirror is kiemelte, a videó végén a lány véget vet a kapcsolatnak a kettős életet élő barátjával.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet