Követem Trash Tesztelni akarta a barátja hűségét, rosszul sült el a...

Tesztelni akarta a barátja hűségét, rosszul sült el a hűségteszt, de nem úgy, mint gondolnád

Promóció

Néhányan bizonyítékra vágynak, hogy a párjuk hűségesek hozzájuk. Egy nő felbérelt egy modellt, hogy megbizonyosodjon a válaszról. Nem számított rá, hogy nem a modellel fogja majd megcsalni.

Promóció

A kétkedő barátnő azt mesélte a To Catch a Cheater YouTube-csatornának, meglátta a barátja keresési előzményeiben, hogy gyűrűket nézeget. Mielőtt azonban igent mondana, szeretné biztosra venni, a férfi nem csalná meg.

A csatorna így egy Sofia nevű modellt küldött a lány barátjához, és kamerázták, miközben a Sofia megpróbál flörtölni a sráccal.

Nem teljesített jól a teszten, de nem azért, amire eredetileg gondolnánk.

PROPOSAL BACKFIRES! Why White Girls Don’t Date Black Guys? | To Catch a Cheater

Camera Man’s Youtube Channel | https://www.youtube.com/watch?v=5IhAGdRfcUw For Sponsorship Inquiries, please contact us at tocatchacheater2016@gmail.com Join www.tocatchacheater.com | See all our Episodes and MORE | New Unreleased Content Coming soon, become a member so you don’t miss it! Membership is free! How To Get a Free $300 LUNCH in Los Angeles!

A videón látjuk, ahogy a lány aggódva figyeli az eseményeket. Instagram-neveket cseréltek, kicsit flörtöltek, még táncoltak is pár percig. A férfi viszont többször közölte, van barátnője. A videóból azonban kiderült, a barátnő, akire utalt, nem ugyanaz a lány, mint aki a csatornát felkereste.

Durván kiakadt egy anya a tüsszentés protokolljaival szemben

Senki nem szeret beteg lenni, de ahhoz burokban vagy egy elhagyatott szigeten kellene élnünk, hogy a létező összes bacilust és fertőzést elkerüljük. Nyilván kivitelezhetetlen. Persze ha valaki direkt az arcodba tüsszent, az más, de nem hiába tanítják, hogy tüsszentéskor vagy köhögésnél illik a kezünket a szánk elé tenni.

A felvétel vége felé jelenik meg a másik barátnő, akiről kiderül, két éve van együtt a férfival, és babát várnak. Ahogy a Mirror is kiemelte, a videó végén a lány véget vet a kapcsolatnak a kettős életet élő barátjával.

Promóció
ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3