Követem Média Nyilvánosságra hozták, mennyien fizetnek a hvg360 tartalmaiért

Nyilvánosságra hozták, mennyien fizetnek a hvg360 tartalmaiért

Promóció

Nyilvánosságra hozta a HVG, mennyien fizetnek elő az új, fizetős szolgáltatásaikért, a hvg360-ért.

Promóció

Honlapján adta hírül az idén nyáron elindított új, előfizetéssel működő hvg360 eddigi statisztikáiról a HVG. Mint írják, három hónappal az indulás után máris összejött a 9000. előfizetőjük. Ez Nagy Iván Zsolt, a hvg360 felelős szerkesztője szerint annak bizonyítéka, hogy a fizetős tartalomszolgáltatás üzleti modellje működik.

HVG360 / Fotó: HVG

A közleményből kiderül, hogy a 9 ezer előfizetőbe beletartoznak azok is, akik havi előfizetést választottak és azok is, akik az éves HVG-előfizetésüket egészítették ki az új csomagra a hvg360-nal. Nagy Iván Zsolt beszámolt arról is, hogy a  hvg360 indulás óta összességében már több mint 1,3 millióan olvasták a hvg360 anyagait.

Beigazolódott tehát az, amiben bíztunk: a magyar netezők nem viszonyulnak másképp a fizető fal mögé vitt digitális tartalomhoz, mint az ezt már korábban megszokó csehországi vagy szlovákiai felhasználók – hogy csak a saját régiónkból emeljünk ki példákat. Világosan látják, hogy az interneten megjelenő írások mögött ugyanannyi munka van, mint a standokra kikerülő újságokban olvashatóknál, hogy egy prémium tartalmat kínáló netes magazin pont olyan megvásárolandó szolgáltatás, mint egy filmcsatorna vagy zeneoldal. Felismerték, hogy a minőségi internetes sajtónak, ha nem akar engedni a színvonalából, nem lesz más választása, mint pénzt kérni a termékéért

– mondta.

Változások a hvg.hu-nál, távozik a belpolitika rovatvezetője

A információi szerint D. Bányász Gergő és Molnár János is távozik jelenlegi pozíciójából. Előbbi az Itthon, míg utóbbi a Gazdaság rovatot vezette. D. Bányász 7 hónap után távozik, míg Molnár 3 év után int búcsút az általa irányított rovattól. A lap értesülései szerint D. Bányász maga kezdeményezte a távozását.

Nagy Iván hozzátette, tudja persze, hogy ez még mindig csak a kezdet, de az elmúlt időszak alapján meggyőződése, hogy jó úton járnak. Azt is írja, hogy 2020-ban bővül a hvg360 tematikája: több olyan hírük lesz, ami csak a fizetőfal mögött olvasható el, emellett interjúkkal és exkluzív beszámolókkal készülnek, miközben folyamatosan tárgyalnak a szerzői kör bővítéséről.

December közepén egyébként a bevezető időszak véget ér, így már nem havi, hanem heti 360 forintba kerül majd a hvg360-előfizetés, vagyis havi 1490 forintot kér majd a kiadó, emlékeztet a Media1.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3