Nyilvánosságra hozta a HVG, mennyien fizetnek elő az új, fizetős szolgáltatásaikért, a hvg360-ért.

Honlapján adta hírül az idén nyáron elindított új, előfizetéssel működő hvg360 eddigi statisztikáiról a HVG. Mint írják, három hónappal az indulás után máris összejött a 9000. előfizetőjük. Ez Nagy Iván Zsolt, a hvg360 felelős szerkesztője szerint annak bizonyítéka, hogy a fizetős tartalomszolgáltatás üzleti modellje működik.

Hvg360 Előfizetés
Hvg360 / Fotó: Hvg

A közleményből kiderül, hogy a 9 ezer előfizetőbe beletartoznak azok is, akik havi előfizetést választottak és azok is, akik az éves HVG-előfizetésüket egészítették ki az új csomagra a hvg360-nal. Nagy Iván Zsolt beszámolt arról is, hogy a  hvg360 indulás óta összességében már több mint 1,3 millióan olvasták a hvg360 anyagait.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Beigazolódott tehát az, amiben bíztunk: a magyar netezők nem viszonyulnak másképp a fizető fal mögé vitt digitális tartalomhoz, mint az ezt már korábban megszokó csehországi vagy szlovákiai felhasználók – hogy csak a saját régiónkból emeljünk ki példákat. Világosan látják, hogy az interneten megjelenő írások mögött ugyanannyi munka van, mint a standokra kikerülő újságokban olvashatóknál, hogy egy prémium tartalmat kínáló netes magazin pont olyan megvásárolandó szolgáltatás, mint egy filmcsatorna vagy zeneoldal. Felismerték, hogy a minőségi internetes sajtónak, ha nem akar engedni a színvonalából, nem lesz más választása, mint pénzt kérni a termékéért[/perfectpullquote]

– mondta.

Változások a hvg.hu-nál, távozik a belpolitika rovatvezetője

A információi szerint D. Bányász Gergő és Molnár János is távozik jelenlegi pozíciójából. Előbbi az Itthon, míg utóbbi a Gazdaság rovatot vezette. D. Bányász 7 hónap után távozik, míg Molnár 3 év után int búcsút az általa irányított rovattól. A lap értesülései szerint D. Bányász maga kezdeményezte a távozását.

Nagy Iván hozzátette, tudja persze, hogy ez még mindig csak a kezdet, de az elmúlt időszak alapján meggyőződése, hogy jó úton járnak. Azt is írja, hogy 2020-ban bővül a hvg360 tematikája: több olyan hírük lesz, ami csak a fizetőfal mögött olvasható el, emellett interjúkkal és exkluzív beszámolókkal készülnek, miközben folyamatosan tárgyalnak a szerzői kör bővítéséről.

December közepén egyébként a bevezető időszak véget ér, így már nem havi, hanem heti 360 forintba kerül majd a hvg360-előfizetés, vagyis havi 1490 forintot kér majd a kiadó, emlékeztet a Media1.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.