Hallgatom A dél-koreai indie zenekar a legkülönfélébb szerelmi kapcsolatokat ünnepli...

A dél-koreai indie zenekar a legkülönfélébb szerelmi kapcsolatokat ünnepli új klipjében

Promóció

Az utóbbi napokban többször is foglalkoztunk Észak-Koreával és audiovizuális művészetével. Itt az ideje, hogy most egy röpke pillantást vessünk a távol-keleti félsziget déli államára! Egy, a szerelmet tágan és sokszínűen értelmező klipet mutatunk.

Promóció
- Advertisement -

Bemutatjuk HYUKOH és Mark Lebon kollabjának videóját. Címe: Love Ya! A dél-koreai indie zenekar egy gondtalan és könnyed pop dallal jelentkezik.

HYUKOH / Fotó: Dazed

A közelgő Pride-rendezvények miatt is választottuk ezt a számot, mert a klip a legkülönfélébb szerelmi kapcsolatokat ünnepli.

Azt üzeni, hogy fogadjuk el önmagunkat és a másikat. Arra bátorítja a  szerelmespárokat szerte a világban, hogy úgy öleljék egymást, ahogy vannak. 

A videót az elismert rendező és fotós, Mark Lebon készítette. Lebon olyan művészekkel dolgozott már együtt, mint Mount Kimbie és Micachu.

HYUKOH(혁오) – LOVE YA! M/V

HYUKOH NEW EP ’24 : How to find true love and happiness’ 2018 MAY 31 6PM RELEASE DIRECTOR: MARK LEBON PRODUCER: RUSSELL CURTIS DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY: RICK WOOLLARD EDITOR : ALEX GLYNN GRADE : FILIPE AT ABSOLUTE POST PRODUCTION MANAGER: PAMELA PIFFERI FOCUS PULLER: TODD PACEY CAMERA TRAINEE: KELLY SMITH 1ST AD: GILBERT BANNERMAN 2nd AD: RORY MCLEAN DIT: JAMES KHAN LIGHTING DIRECTOR: RORY COLE GAFFER: KAI BLAMEY RUNNER: JOE FOX PRODUCTION RUNNER: LILY SARGENT PRODUCTION RUNNER: ESZTER TELEGDY PRODUCTION RUNNER: JOSEPH FERRERIRA CAMPOS STYLIST: YE YOUNG KIM HAIR AND MU: ANDREA GOMEZ ANZOLA CASTING: CAMILLA ARTHUR CASTING: REBECCA CHEEVERS

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3