A harmadik gyermekét váró nagymamakorú kismama terhességének alakulását az Instagram-oldalán lehet követni.

Unoka helyett meglepetésterhesség

Hatalmas meglepetés érte Jenny-t és férjét, no meg a két felnőtt fiukat. A 62 esztendős nő idén tavasszal felfedezte, hogy harmadik gyermekét várja, írja a The Sun. Az asszony már túl van a menopauzán – bevallása szerint 16 éve nem menstruált. 72 esztendős férje ráadásul évekkel ezelőtt átesett egy vazektómián, tehát tudatosan úgy döntöttek korábban, hogy nem vállalnak több gyereket. Egyetlen ilyen körülmény mellett is csoda, ha mégis sikerül teherbe esni, Jenny-éknél pedig egyszerre több tényező is fennállt. A váratlan terhesség híre természetesen az idős párt is sokkolta.

Jenny Instagram-oldalán megjegyezte, milyen elbánásban részesült, amikor kiderült, hogy terhes. Míg a férje korát senki sem firtatta, neki annál többször mondták, hogy túl öreg már ahhoz, hogy ismét szüljön. Férjének csak megveregették a vállát az ismerősök.

62 Eves Terhes Kismama

„Miután elmondom, hogy 62 éves vagyok és terhes, senki sem kérdezi meg, hány éves a férjem. Csak elismerően pacsiznak vele” – mondta a közösségi oldalára feltöltött egyik videójában a kismama, aki várhatóan Hálaadás (november 25.) körül fog szülni.

Kéretlen károgók és ismeretlen támogatók

Amikor valaki megjegyezte neki, hogy veszélyes 35 éves kor után gyereket vállalni, csak annyit válaszolt, hogy igaza van, és nagyra értékeli a tanácsát, de ezzel az ő korában már nem sokra megy.

Ám támogató kommenteket is kap bőven. Írt neki többek közt egy nyolcgyerekes anyuka is, aki először 24 éves korában szült, majd a legutolsót már 48 évesen.

„42 évesen ikreket várok, az ötödiket 40 éves koromban szültem. A testem tudja, mit bír. Más meg nem érdekel” – üzente egy másik kismama. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.