62 évesen lett várandós, akinek a férje ráadásul korábban elköttette magát

A harmadik gyermekét váró nagymamakorú kismama terhességének alakulását az Instagram-oldalán lehet követni.

Unoka helyett meglepetésterhesség

Hatalmas meglepetés érte Jenny-t és férjét, no meg a két felnőtt fiukat. A 62 esztendős nő idén tavasszal felfedezte, hogy harmadik gyermekét várja, írja a The Sun. Az asszony már túl van a menopauzán – bevallása szerint 16 éve nem menstruált. 72 esztendős férje ráadásul évekkel ezelőtt átesett egy vazektómián, tehát tudatosan úgy döntöttek korábban, hogy nem vállalnak több gyereket. Egyetlen ilyen körülmény mellett is csoda, ha mégis sikerül teherbe esni, Jenny-éknél pedig egyszerre több tényező is fennállt. A váratlan terhesség híre természetesen az idős párt is sokkolta.

Jenny Instagram-oldalán megjegyezte, milyen elbánásban részesült, amikor kiderült, hogy terhes. Míg a férje korát senki sem firtatta, neki annál többször mondták, hogy túl öreg már ahhoz, hogy ismét szüljön. Férjének csak megveregették a vállát az ismerősök.

62 Eves Terhes Kismama

„Miután elmondom, hogy 62 éves vagyok és terhes, senki sem kérdezi meg, hány éves a férjem. Csak elismerően pacsiznak vele” – mondta a közösségi oldalára feltöltött egyik videójában a kismama, aki várhatóan Hálaadás (november 25.) körül fog szülni.

Kéretlen károgók és ismeretlen támogatók

Amikor valaki megjegyezte neki, hogy veszélyes 35 éves kor után gyereket vállalni, csak annyit válaszolt, hogy igaza van, és nagyra értékeli a tanácsát, de ezzel az ő korában már nem sokra megy.

Ám támogató kommenteket is kap bőven. Írt neki többek közt egy nyolcgyerekes anyuka is, aki először 24 éves korában szült, majd a legutolsót már 48 évesen.

„42 évesen ikreket várok, az ötödiket 40 éves koromban szültem. A testem tudja, mit bír. Más meg nem érdekel” – üzente egy másik kismama. 

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk