Egy az 1930-as évek végéről készült felvétel meggyőzte az összeesküvés-elméletek híveit arról, hogy lehetséges az időutazás: egy nőt egy mobiltelefonnak tűnő készülékkel láttak kísérteties felvételeken a YouTube-on.

Az összeesküvés-elméletek hívei szerint egy 1938-ban rögzített felvétel az időutazás bizonyítéka. A felvételen egy nő látható, aki a kezét a füléhez tartja, és olyan cselekvést tanúsít, amely meglehetősen hasonlít a telefonon való beszélgetéshez, írja a DailyStar.

A vezeték nélküli telefonok még nem léteztek az 1930-as években, ezért az összeesküvés-elmélet hívei szerint a felvételen egy nő látható, amint a technológia feltalálása előtt évtizedekkel használ mobiltelefont.

Hogy valójában telefonál-e, vagy csak az arcát vakarja, azt nem lehet tudni, de az egyik felhasználó azt állította, hogy a videón látható nő a dédnagymamája, Gertrude, és valóban vezeték nélküli telefont használt.

Azt mondja, a Dupontnak volt egy telefonos kommunikációs részlege a gyárban. Kísérleteztek vezeték nélküli telefonokkal. Gertrude és öt másik nő megkapta ezeket a vezeték nélküli telefonokat, hogy egy hétig teszteljék

– állította egy felhasználó.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet