Mike, az időutazó névre hallgató férfi azt állítja, 3700-ból érkezett. Beszámolója alapján a jövőben borzalmas háború robban ki emberek és robotok között.

A férfi az Apex TV-nek adott interjút. A közel 800 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube csatorna bizarr teóriákkal és paranormális eseményekkel foglalkozik. Több különböző állítólagos időutazót kaptak már lencsevégre.

Szakértők szerint a szexrobotok uralkodhatnak majd

Isaac Asimov, orosz író a XX. század egyik legnagyobb alkotója, aki a jövővel, így robotokkal és azoknak jogaival is foglalkozott. Fel is állított három törvényt, az első pedig kevés teret enged a BDSM robotoknak. Így szól: Úgy néz ki, egy BDSM robot gyökerestül szembe menne ezzel a szabállyal, a Gizmodo csapata megkérdezett néhány szakértőt.

A Mirror leírása alapján Mike Franciaországban született, majd Kanadába költözött. Beszámolója szerint több titkos műveletben vett már részt. Elvileg az időgépekkel csoportos és egyéni időutazókat is küldtek már a jövőbe.

Time Traveler Brought This Technology Back From 3700

This man claims to be a time traveler who has been to the year 3700. We sat down for an interview in an undisclosed location as he told us his story. He show…

Mike már nagyjából 18 alkalommal járt 3700-ban, ahol különböző fajtájú robotokkal találkozott. Állítása szerint vannak, amik csak egyszerű gépek és vannak, amelyeket egyedi mesterséges intelligencia működtet. Néhány igazi embernek tűnt. Még katonai robotokról is beszámolt, ezek a példányok sokkal erősebbek és fegyverekkel vannak felszerelve.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A robotok felismerték az erejüket és a dominanciájukat. Szolgák voltak, de vezetőkké váltak[/perfectpullquote]

– mesélte a férfi.

Mike szerint 3700 szeptember 20-án kezdődik a háború az emberiség és a robotok között. Az első támadási hullámot követően elvileg az emberiség 30 százaléka elpusztul. Az emberiség egyetlen szerencséje, hogy a robotok nem fértek hozzá a nukleáris rakéták indítókódjaihoz.

A T-1000-eshez hasonló robot gyártásán dolgozik egy kínai tudós

A Teminátor 2: Az ítélet napja című filmben tűnt fel Robert Patrick alakításában az a T-1000-es robot, amely képes az alakjának megváltoztatására és az öngyógyulásra is. Tang Shiyang kínai kutató tíz éves volt csupán, mikor a filmet látta, de olyan hatással volt rá, hogy most a cseppfolyós fémből készülő robot megalkotásán dolgozik.

Mike, az időutazó magával hozott egy robotkart is, amit állítása szerint puszta kézzel tépett le a robot testéről, miután megölte. A férfi jelenleg Ázsiában bujkál, attól tartva, hogy a kanadai szervezet meg akarja ölni, amiért elmenekült a jövőből és magával hozta a robotkart.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.