A titokzatos TikTok-felhasználó, Eno Alaric, aki "2671-ből származó időutazónak" vallja magát, azt állította, hogy 2023-as Valentin-napon portálok nyílnak meg szerte a világon.

Egy TikTok-felhasználó, aki „időutazónak” vallja magát, azt állította, hogy az emberek San Franciscóban egy gödörbe fognak zuhanni, amely visszavezeti őket a múltba – majd más portálok is meg fognak nyílni szerte a világon, írja a DailyStar.

Eno Alaric, aki azt állítja, hogy „időutazó 2671-ből”, több mint 26 000 követőt szerzett az alkalmazáson azzal, hogy figyelmeztetéseket tett közzé a jövőbeli eseményekről. Az alkotó, aki @radianttimetraveller felhasználónévvel posztol, azt állítja, hogy az Egyesült Államokban 2023 Valentin-napján nyílik meg az első portál, amely két mérföld (valamivel több mint 3 kilométer) széles lesz, és a San Francisco-i embereket a Kr.e. 25.000-be szállítja át.
Alaric hozzátette, hogy ezután még több portál nyílik meg világszerte, és mindegyik más-más helyre vezet majd, néhány a jövőbe vezet majd.

A videóban az eseményt a világ legrosszabb természeti katasztrófájának nevezte. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet