Idris Elba: „A legtöbben nem tudják, de fiatalkoromban a Fordnál kaptam munkát”

A BAFTA- és Golden Globe-jelöléssel büszkélkedhető Idris Elba gyerekkorában a Fordnál kezdte a munkát. Több évvel később pedig a cég reklámarcaként szerződtette őt.

Talán ő maga sem hitte, hogy az a Ford reklámarca lesz, amely gyerekkorában munkát adott neki.

idris elba ford
Idris Elba színész a Ford szerződtette reklámarcnak / Fotó: Getty Images

Májusban vált hivatalossá, emlékeztetett a Kreatív, hogy a Ford világszerte leépítésbe kezdett. Ez pedig jelentős mértékben érintette a cég kommunikációs- és marketingosztályait. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a vállalat lemondott volna a grandiózus reklámos projektekről. Ezt bizonyítja, hogy együttműködést kötöttek Idris Elba brit színésszel, aki 2016-ban a világ 100 legbefolyásosabb emberei közé választotta a Times.

A híresség elég közelről ismeri a márkát.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A legtöbben nem tudják, de fiatalkoromban a Fordnál kaptam munkát, ott ahol édesapám is dolgozott. Szóval gyakorlatilag a véremben van[/perfectpullquote]

– idézi Elbát a The Drum.

Idris Elba is csatlakozott a Macskák filmadaptációhoz

A produkciót a brit Tom Hooper rendezi, aki korábban A nyomorultakból is forgatott filmet és A király beszéde című filmjéért Oscar-díjat kapott. A T. S. Eliot költeményei alapján született, Macskák című musicalt Andrew Lloyd Webber komponálta. A darabot 1981-ben mutatták be Londonban, a Broadwayn pedig 1982 és 2000 között játszották.

A lap úgy tudja, a színésszel készült kampány rá is játszik majd arra, hogy Elba az autógyárban dolgozott mielőtt világhírűvé tették az olyan sorozatok, mint a Drót vagy a Luther, na, meg az, hogy évek óta pletykálják róla, hogy ő lesz a következő James Bond.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból