Az akkor még ismeretlen Idris Elbát a GoldenEye bemutatója után szólította le a riporter.

Idris Elba Pierce Brosnan alakításáról

Felrobbantotta az internetet az a korábban sosem látott videófelvétel, amelyen Idris Elba elmondja a véleményét arról, hogy milyen James Bondnak tartja Pierce Brosnant, írja a LADBible.

Az 1995-ös rövid videóban egy mozi bejáratánál kérdezték meg nézőket, miután megtekintették a Bond-franchise akkori legújabb darabját, a GoldenEye-t (Aranyszem), amelyben 007-es ügynökként debütált az ír származású sztár.

Idris Elba Video James Bond Pierce Brosnan

Elba, aki neve egy ideje folyamatosan felmerül a legendás szereppel kapcsolatosan, 23 évesen mondott véleményt akkoriban jóval híresebb kollégájáról.

„Megvan hozzá a sármja, jól néz ki, érti, ugye? Látszik, hogy edzésben van, erős, satöbbi, satöbbi. Egész jó volt” – nyilatkozta a riporternek. Elba akkoriban egyáltalán nem volt ismert, bár az IMDb szerint már játszott néhány kisebb mellékszerepet, például a Space Precinctben.

Idris Elba lehet a következő James Bond?

A felvétel pikantériája, hogy a Twitteren több felhasználó is Elbában látja a következő James Bondot. De a Daniel Craig-korszak után Brosnannak is Idris Elba neve jutott elsőként eszébe, amikor egyszer a lehetséges utódról kérdezték. Véleménye szerint karizmatikus alkata és hangja is képessé teszi a színészt, hogy eljátssza a brit ügynököt. De akár egy nő is átveheti a stafétát Craigtől.

Azt se feledjük el, hogy 2019-ben a Golden Globe-díjátadón Elba Craiggel szelfizett, és a fotó aztán pillanatok alatt elterjedt a világhálón. Talán a rajongók ráéreztek a múlt és a jövő találkozására, ezért válhatott a 2019-es év egyik ikonikus képévé.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet