Nézem Film Új gonosztevővel érkezik Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle rendezői...

Új gonosztevővel érkezik Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle rendezői változata

Promóció

Az Igazság Ligája című DC-film az HBO Max műsorán lesz látható az eredeti rendező, Zack Synder által újravágva.

Zack Snyder nem tudta befejezni a filmet

Promóció
- Advertisement -

Annak ellenére, hogy Martin Scorsese nyíltan kritizálta a képregényfilmeket, a rajongók mégis életben tartják ezt a műfajt. A DC-fanok most egy újabb jó hírnek örülhetnek. Zack Snyder a Twitteren tett közzé egy képet, amelyen a Darkseid nevű DC-gonosztevő látható.

Zack Snyder on Twitter

He’s coming… to HBO Max

A rendező kommentben annyit fűzött hozzá, hogy a karakter hamarosan érkezik az HBO Max-on. A Darkseidet Ray Porter alakította Az Igazság Ligájában, de a film végső változatába végül nem került be.

Zack Synder és Az Igazság Ligája szereplői / Fotó: Warner Bros.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Darkseid-nek milyen funkciója lesz Az Igazság Ligája új verziójában, írja a Variety. A film moziváltozatában ugyanis a Ciarán Hinds által játszott Steppenwolf volt a történet főgonosza.

2021-ben mutatják be Az Igazság Ligája rendezői változatát

Az HBO új streamingszolgáltatása a filmet gyártó Warner Media leányvállalata. Az újonnan induló szolgáltatás igyekszik minél több előfizetőt gyűjteni, egyebek mellett azzal, hogy hollywoodi sztárokkal készült produkciók bemutatását ígérik. Mióta Az Igazság Ligája 2017-ben a mozikban debütált, rajongók hada próbálta elérni, hogy a Zack Snyder által készített rendezői változatot is mutassák be.

A 2017-es moziváltozat óta mind a színészek, mind pedig a rajongók azért kampányolnak online, hogy mutassák be a film Synder-féle változatát is. 2016-ban ugyanis a rendező egy családi tragédia miatt kénytelen volt otthagyni a film utómunkálatait. A helyettesítésére a Warner Bros. a Bosszúállók rendezésén edződött Joss Whedont kérték fel, hogy fejezze be a projektet, és vezényelje le az utóforgatásokat.

A film főszereplői is várják az új verziót

Az elkészült alkotás a világszerte hozott 658 millió dolláros bevételével csalódást okozott a gyártónak. Illetve a kritikusok és a rajongók részéről is vegyes fogadtatásban részesült Az Igazság Ligája. A csalódottság még inkább fokozta a Synder-változat iránti érdeklődést és hamarosan elindult a #ReleaseTheSnyderCut, azaz a Synder-változat megjelenését követelő közösségi média mozgalom. A rajongói törekvés annyira sikeresnek bizonyult, hogy maguk a film szereplői, Gal Gadot (Wonder Woman), Ben Affleck (Batman) és Jason Momoa (Aquaman) is megosztották Twitteren tavaly novemberben.

Az Igazság Ligája – magyar előzetes #1

Szinkronos előzetes #AzIgazságLigája című filmhez. Hazai bemutató: 2017. november. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: http://hu.ign.com/ * Facebook: https…

A Warner Bros. összetrombitálta az eredeti utómunka-stábot az újravágáshoz és néhány színészt is, hogy további párbeszédeket vegyenek fel az új verzióhoz. Az Igazság Ligája Zack Snyder által újraértelmezett változata 2021-ben debütál majd az HBO Max streaming platformján.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3