Az Igazság Ligája című DC-film az HBO Max műsorán lesz látható az eredeti rendező, Zack Synder által újravágva.

Zack Snyder nem tudta befejezni a filmet

Annak ellenére, hogy Martin Scorsese nyíltan kritizálta a képregényfilmeket, a rajongók mégis életben tartják ezt a műfajt. A DC-fanok most egy újabb jó hírnek örülhetnek. Zack Snyder a Twitteren tett közzé egy képet, amelyen a Darkseid nevű DC-gonosztevő látható.

No Title

No Description

A rendező kommentben annyit fűzött hozzá, hogy a karakter hamarosan érkezik az HBO Max-on. A Darkseidet Ray Porter alakította Az Igazság Ligájában, de a film végső változatába végül nem került be.

Zack Snyder Igazsag Ligaja Warner 1
Zack Synder És Az Igazság Ligája Szereplői / Fotó: Warner Bros.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Darkseid-nek milyen funkciója lesz Az Igazság Ligája új verziójában, írja a Variety. A film moziváltozatában ugyanis a Ciarán Hinds által játszott Steppenwolf volt a történet főgonosza.

2021-ben mutatják be Az Igazság Ligája rendezői változatát

Az HBO új streamingszolgáltatása a filmet gyártó Warner Media leányvállalata. Az újonnan induló szolgáltatás igyekszik minél több előfizetőt gyűjteni, egyebek mellett azzal, hogy hollywoodi sztárokkal készült produkciók bemutatását ígérik. Mióta Az Igazság Ligája 2017-ben a mozikban debütált, rajongók hada próbálta elérni, hogy a Zack Snyder által készített rendezői változatot is mutassák be.

A 2017-es moziváltozat óta mind a színészek, mind pedig a rajongók azért kampányolnak online, hogy mutassák be a film Synder-féle változatát is. 2016-ban ugyanis a rendező egy családi tragédia miatt kénytelen volt otthagyni a film utómunkálatait. A helyettesítésére a Warner Bros. a Bosszúállók rendezésén edződött Joss Whedont kérték fel, hogy fejezze be a projektet, és vezényelje le az utóforgatásokat.

A film főszereplői is várják az új verziót

Az elkészült alkotás a világszerte hozott 658 millió dolláros bevételével csalódást okozott a gyártónak. Illetve a kritikusok és a rajongók részéről is vegyes fogadtatásban részesült Az Igazság Ligája. A csalódottság még inkább fokozta a Synder-változat iránti érdeklődést és hamarosan elindult a #ReleaseTheSnyderCut, azaz a Synder-változat megjelenését követelő közösségi média mozgalom. A rajongói törekvés annyira sikeresnek bizonyult, hogy maguk a film szereplői, Gal Gadot (Wonder Woman), Ben Affleck (Batman) és Jason Momoa (Aquaman) is megosztották Twitteren tavaly novemberben.

Az Igazság Ligája – magyar előzetes #1

Szinkronos előzetes #AzIgazságLigája című filmhez. Hazai bemutató: 2017. november. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: http://hu.ign.com/ * Facebook: https…

A Warner Bros. összetrombitálta az eredeti utómunka-stábot az újravágáshoz és néhány színészt is, hogy további párbeszédeket vegyenek fel az új verzióhoz. Az Igazság Ligája Zack Snyder által újraértelmezett változata 2021-ben debütál majd az HBO Max streaming platformján.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet