Új dalokkal és a megszokott vagánysággal tér vissza az Akvárium Klubba a Supernem! Mi pedig bejuttatunk két embert a koncertre! Nyereményjáték!

Hirdetés

A Supernem Weekend Turné budapesti állomásához érkezik az Akvárium NagyHallban. A zenekar már belengette, hogy az új korong jövőre, azaz 2018-ban jelenik meg (már nem kell sokat várni arra a következő évre).

/ Fotó: Supernem hivatalos Facebook-oldala

Az említett budapesti koncerten pedig eljátszanak néhány új dalt is az új albumról, szóval több lesz ez egy átlagos budapesti fellépésnél.

Az előzenekar pedig nem más, mint a KIES.

A KIES 2015 márciusában alakult több jelenleg is aktív, valamint időközben földbe állt zenekar (Stubborn, The Carrion Crow, Mad dolls, Black Sound) tagjaiból. Voltak már turnézni a Fish!-sel és az AWS-sel, valamint a Depresszióval is. Most pedig Supernem előzenekaraként mutatják meg a 2015-ben alapított KIES tagjai, mit is tudnak.

Az év felfedezettje kategóriában Fonogram-díjra is jelölték tavaly. Legújabb albumuk pedig idén októberben jelent meg.

Nincs mit tenned, mint LIKE-old a Facebook-oldalunkat (például innen is elérheted), majd a cikk alján talánható kommentszekcióba ÍRD MEG, melyik a kedvenc dalod a Supernem zenekartól!

Nyereményjáték vége: 2017. december 6., éjfél

Nyereményjáték eredményhirdetése: 2017. december 7-e, élő videóval

Figyelem! Csak azok vesznek részt a játékban, akik mind a két kritériumot (like + komment) teljesítik!

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. december 8., 19:30

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Hirdetés