Követem Events Így juthatsz ingyen két jegyhez az 5 éves Elefánt...

Így juthatsz ingyen két jegyhez az 5 éves Elefánt koncertjére

Promóció

Az Elefánt az Akvárium Klub NagyHalljában ünnepli 5. születésnapját november 16-án! Ti pedig egy két jegyet is nyerhettek rá!

Promóció
- Advertisement -

5 év az emberi mértékben már egy jól kifejlett óvodást jelent, Elefánt-mértékegységben pedig egy őszintén odacsapó zenekart, és egy hatalmas ünnepi bulit.

http://contextus.hu/szendroi-csaba-mar-akkor-a-szart-kerestem-az-interneten-amikor-meg-betarcsazos-volt-interju/

Az Elefánt születésnapján megünnepelik a hátuk mögött álló 4 lemezt, még több klipet és a megszámlálhatatlan közös pogót, amit a rajongóknak köszönhetnek. A meglepetésektől egyelőre még az ő térdük is remeg, ezért egyelőre nem árulták el, mivel készülnek, de ami késik, nem múlik.

Olyan slágereket köszönhetünk az Elefántnak, mint az Alszik.

Elefánt – Alszik (hivatalos videoklip)

Elefánt – Gomoly ℗2015 Launching Gagarin Records & Management Kedveljetek: https://www.facebook.com/elefantofficial Kövessetek: http://instagram.com/elefantofficial Honlap: http://www.elefantofficial.com/ Ha szeretnéd a Gomolyt a lejátszódon Bandcamp: http://elefantmusic.bandcamp.com/ Deezer: http://www.deezer.com/album/9770912 iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/gomoly/id970987880 Googleplay: https://play.google.com/store/music/album/Elef%C3%A1nt_Gomoly?id=Beyw7fieywq4wv3cyu3rg5qpkgm Spotify: https://open.spotify.com/album/4hzi0GCCELyKce2JLk0Pfm Korlátlan zene: http://www.korlatlanzene.hu/artist/?b233818_Gomoly Dalok.hu: https://www.dalok.hu/lemez/id/5193 Elefánt: Szendrői Csaba Tóth András Horváth Bence Ede Kovács Zoltán Németh Szabolcs Launching Gagarin

De ott van az új korongról a Madarak is, amely a ContextUs személyes kedvence is.

Elefánt – Madarak (OFFICIAL VIDEO)

Elefánt – Minden Elefánt koncertek: https://www.facebook.com/pg/elefantofficial/events/ © 2016 Launching Gagarin Records & Management Kedveljetek: https://www.facebook.com/elefantofficial Kövessetek: http://instagram.com/elefantofficial Honlap: http://www.elefantofficial.com/ Webshop: http://porcelanbolt.elefantofficial.com/ Ha szeretnéd a Mindent a lejátszódon Spotify: http://spoti.fi/2nzeZ58 Deezer: http://www.deezer.com/album/15632890 iTunes: http://apple.co/2mWvJoG Googleplay: http://bit.ly/2n5IUnA Zene247.hu: http://www.live247.hu/zene/artist/?a180431_Elefant Dalok.hu: http://bit.ly/2m9L5r3 Bandcamp: http://elefantmusic.bandcamp.com/ Elefánt: Horváth Bence Ede Kovács Zoltán Németh Szabolcs Szendrői Csaba Tóth András Vokál: Zsuffa Aba A hangfelvétel az L.V.

És születésnapra való tekintettel, megajándékozunk két rajongót egy-egy jeggyel! Nincs mit tennetek, mint a cikk alján, kommentben taggeljátek be annak a nevét, akivel mennél a koncertre, és a kedvenc Elefánt-dalotok címét!

Nyereményjáték határideje: 2017. november 14-e, éjfél.

Eredményhirdetés: 2017. november 15-e.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. november 16. 19 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3