BRÉKING Így látják a The xx tagjai a rajongóikat a...

Így látják a The xx tagjai a rajongóikat a berlini Lollapalooza fesztiválon

Promóció

Minden lelkiismeret-furdalás nélkül mondhatjuk, hogy 2017-ben nagyot ment a The xx. Miután januárban megjelent harmadik albumuk, az I See You, jól végigfesztiválozták az egész világot aztán a londoni Brixton Academyn hét estén keresztül töltötték meg a nézőteret. 

Promóció
- Advertisement -

A turné során megjárták szeptemberben a berlini Lollapaloozát, aminek emlékeit mozgóképre rögzítette Sylvie Weber, hogy egy új filmsorozat zászlóshajójaként állja meg a helyét, amiben a nézők végigkísérhetik a zenekart és rajongótáborát a turné különböző állomásain.

The xx – We See You Berlin

The xx present: We See You – Berlin supported by YouTube. A huge thank you to Sylvie Weber for capturing some truly intimate moments from our show in Berlin earlier in the year, and to YouTube for supporting this project. We’re genuinely moved by the incredibly beautiful portraits of our fans.

A kisfilm a We See You – Berlin nevet viseli, és a helyi rajongókat követi szemmel, ahogyan felkészülnek a fesztiválra, mint az órákon át a backstage előtt állás, miközben ki-ki számot vet a zenekarhoz valószemélyes kötődésével.

A rendezői munkáim során mindig arra törekedtem, hogy a legkisebb karaktereket helyezzek reflektorfénybe. A We See You esetén annyi elkötelezett emberrel találkoztam, hogy ez egyáltalán nem mutatkozott nehéznek. Szerintem sikerült ezt a négy történetet méltón filmre vinni, hogy reprezentálja azt a milliónyi embert, akikre hatott Romy, Oliver és Jamie harmóniája. 

Amellett, hogy közelebbi képet kaphatunk a zenekar legnagyobb rajongóiról, a film bemutatja a The xx egy intimebb oldalát is, az öltözőtől kezdve egészen a Say Something Loving lázas gyakorlásáig a fesztiválon.

“Hatalmas köszönet Sylvie Webernek, hogy megörökítette ezeket a bensőséges pillanatokat! Nagyon megindító közelebbi képet kapni a rajongóinkról. We see you Berlin!”

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3