Végre egy animációs film, ami megérdemli a folytatást

Már a haramadik rész jön, de még mindig nem sikerült elrontani. A 2010-ben indult az Így neveld a sárkányodat-széria, ami azóta is töretlen sikereket élvez megjelenése óta.

A kétbalkezes főhősünk Hablaty a viking társaival él egy szigeten, akiknek gyakran meggyűlik a bajuk a sárkányokkal. A fiatal fiú feltalál egy gépzetet, amivel állítása szerint a legrettegettebb példányt sikerült lelőnie, de a többiek nem hisznek neki. Habalty megtalálja a sérült példányt az erdőben, de képtelen véget vetni az életének, így a sorsuk összefonódik – írja a Noizz.

Olyannyira, hogy 2014-ben a film második része is helyet kapott a mozikban nem kevesebb, mint 621,5 millió dollár bevétellel aratva a babérokat.

Azóta sorozat is készült belőle Sárkányok névvel, és most megérkezett a várva várt harmadik rész újabb előzetese is.

Így Neveld A Sárkányodat Fogatlanja / Forrás: Giphy

 

Igaz, a teljes új trailert október 25-én várjuk, de a Comic Con jóvoltából megvillantottak egy kis ízelítőt, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra.

Díjat nyert Bucsi Réka animációja Kanadában, megvan a következő Oscar-díjunk?

Elnyerte az Ottawai Nemzetközi Animációs Fesztivál rövidfilmes kategóriájának fődíját Bucsi Réka Solar Walk című alkotása, amely ezzel kvalifikálta magát a 2019-es Oscar-díjra esélyes filmek közé. A zsűri indoklása szerint magával ragadó alkotás a játékos animáció, amely egy színes, végtelen lehetőségeket keltő utópikus világba kalauzolja a nézőt – írja a közlemény.

Az új epizód része How To Train Your Dragon: The Hidden World lett:

How to Train Your Dragon 3 NYCC Trailer (2019) The Hidden World Animated Movie HD

How to Train Your Dragon 3 NYCC Trailer (2019) The Hidden World Animated Movie HD ANIMATED MOVIES 2018/2019: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYgSVLfLT…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból