Így néz ki Rihanna smink nélkül

Rihanna rég hallatott magáról, de az új év első posztja Instagramon szokatlan hozzá képest.

Rég hallatott magáról Rihanna

Az énekesnő december 22-én töltött fel fotót, akkor sem magáról, hanem azért, hogy az ausztrál tűzvész fontosságára hívja fel a figyelmet. Ma, január 7-én jött el az a nap, amikor boldog új évet kívánjon a követőinek tette ezt egy tőle szokatlan módon.

rihanna smink nélkül új album r9
Rihanna / Fotó: Getty Images

Mielőtt bárki azt hinné, hogy most is a fehérnemű- vagy sminkkollekciójáról osztott meg egy újabb fotót, az most nagyon téved.

Lapozz tovább a fotóért!

Így néz ki smink nélkül

first selfie of the year doe. #2020

No Description

A tőle szokatlan fotót a követői sem hagyták szó nélkül. A legtöbben még meg is köszönték az énekesnőnek, hogy végre nem egy retusált és filterezett képet töltött fel.

A 31 éves sztár egyébként az ünnep alatt egyáltalán nem posztolt, kivéve amikor az ausztráliai tűzvészre szerette volna felhívni a követői figyelmét.

Egy minden órás modell is felvonult Rihanna fehérnemű divatbemutatóján

Rihanna Savage x Fenty fehérnemű divatbemutatóján egy terhes modell, Slick Woods is a kifutóra lépett. Éveken át Marc Jacobs zárta a New York Fashion Weeket. Ez azonban szerda este megváltozott, amikor Rihanna bemutatta Savage x Fenty névre keresztelt márkája első divatshow-ját.

Értesülések szerint ennek az az oka, hogy gőzerővel készül a legújabb nagylemeze, amely az R9 nevet kapta. Az énekesnő 4 éve adta ki az utolsó korongját, azóta pedig csak a saját márkáival törődött, úgyhogy a rajongói szó szerint ki vannak éhezve az új slágerekre.

Rihanna utalt új albumának címére és csöpögtetett néhány apró részletet

Régóta keringenek arról a pletykák, hogy Rihanna egy reggae-album on dolgozik. Az énekesnő végre megerősítette, hamarosan pedig meg is érkezik Rihanna munkásságának 2016 óta várt folytatása. Egyelőre nincsen hivatalos címe sem, de a zenész utalt rá, hogy mi lehet a végső döntés. Rihanna Instagram-posztban reagált a rajongója számára, hogy mikorra esedékes a várva-várt új album megjelenése.

A lemezről annyit tudni, hogy teljesen más hangzásvilágú lesz, mint az eddigiek.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból