Daniela Elser királyi kommentátor a II. Erzsébetről készült friss fotók alapján aggodalmát fejezte ki az uralkodó egészsége miatt.

Miután múlt csütörtökön, június 16-án megjelentek a képek, II. Erzsébet királynő és Margaret Beazley találkozójáról, Daniela Elser királyi kommentátor azt mondta, hogy az uralkodó megjelenése “aggasztó”, írja a DailyStar.

Elser a képeket a királynőről egy évvel ezelőtt készült fotókhoz hasonlította, amikor ugyanazt a sárga ruhát viselte, és Scott Morrisonnal, az akkori ausztrál miniszterelnökkel találkozott.

Elser kiemelte, hogy a királynő mostani fotóin vékonyabbnak és “összezsugorodottabbnak” tűnik. 

Ii. Erzsebet Kiralyno Egeszsege Romlik 0

Elser azt is bizonyítéknak tartja arra, hogy a királynő egészsége vészesen romlik, hogy az utóbbi időben olyan eseményeket is kihagyott, amelyek korábban nem voltak tárgyalhatóak, mint például a Parlament állami megnyitója vagy a platina jubileumi ünnepség.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.