Az utóbbi időben gyakran pletykálják, hogy Erzsébet királynő egészsége romlik. Mást jelez azonban a királynőről készült legújabb fotó.

Erzsébet királynőt megviselte Fülöp herceg halála, ezután nem sokkal pedig többször bottal látták sétálni, amiből arra lehetett következtetni, hogy már nem mozog jól, írjaBlikk Rúzs

A lovaglást is abba kellett hagynia, és még a koronavírust is elkapta. Végül úgy döntött, nem költözik vissza a Buckingham-palotába, helyette Windsorban maradt, mert már nem bírja jól az utazást. Egy bennfentes szerint a mozgás akkora problémát jelent a királynőnek, hogy már a kutyáit sem tudja levinni sétáltatni. 

Ii-Erzsebet-Kiralyno-Egeszsege

A 95 éves királynőről új képek készültek, amik azonban arról árulkodnak, hogy az uralkodónő jól érzi magát, és még botra sincs mindig szüksége. 

A források szerint orvosi javaslatra nem hagyja el Windsort, és csak olyan eseményeken tud részt venni, amiket a kastélyban rendeznek meg. Erre azért van szükség, mert március 29-én a Westminsteri palotában emlékeznek meg Fülöp hercegről, és tartalékolnia kell az energiáit. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet