Igaz, egyelőre csak az Egyesült Arab Emirátusokban, és mindössze egy reklámkampány erejéig. A Stranger Things, a Jóbarátok és a Simpson család nappaliját pedig olyannyira élethűen ábrázolják, hogy észre se lehet venni, hogy IKEA-bútorokból vannak összerakva.

A nappali fontos élettérnek számít, amit az IKEA is jól tud, akárcsak azt, hogy a sorozatoknak is kiemelt szerepe lehet az emberek életében. Mivel az ikonikus sorozatok állandó „főszereplője” a nappali, az áruház Real Life Series nevű kampányában Stranger Things, a Jóbarátok és a Simpson család nappalijának pontos mását keltették életre bútoraikkal.

Ikeastrangerthingsset
Na Ki Ismeri Fel, Melyik Sorozatból Van? / Fotó: The Hollywood Reporter

A kampány egyelőre csak az Egyesült Arab Emirátusokban látható, és a bútorok is a Közép-Kelet üzleteiben lesznek kaphatóak, legalábbis egyelőre.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Életre keltettük minden idők legszeretettebb családjainak ikonikus nappalijait, egy csomó bútorkombináció segítségével, sok különböző stílusban és méretben – és megfizethető áron[/perfectpullquote]

– olvasható a Real Life Series weboldalán.

A három nappali közül a Stranger Things Will Buyer nappalija kicsit ijesztőre sikeredett, mivel a fekete festékkel írt betűket sem hagyták ki az alkotók, de legalább éreztetik a sorozat hangulatát.

Vásárolhatsz, de nem viheted haza – irányt vált az IKEA

Az IKEA úgy döntött, irányt vált. A svéd áruházlánc világszerte népszerű olcsó és praktikus bútorairól, kiegészítőiről, és persze az elmaradhatatlan húsgolyóról. Szinte lehetetlen úgy hazamenni az áruházból, hogy ne vennénk valamit, hiszen olyan olcsó. Ha minden igaz, 2019-ben ennek vége, legalábbis New Yorkban nyíló új üzletükben.

Az IKEA csapata hónapokig dolgozott a kreatívokkal, rengeteg darabot átnéztek, hogy megtalálják a tökéletes bútorokat a kampányhoz. A végeredmény önmagáért beszél, ha nem tudnánk, hogy egy IKEA-kampányról van szó, akár azt is gondolhatnánk, hogy a valódi filmes helyszíneket látjuk. A kreatív ötlet remélhetőleg hamarosan Magyarországra is megérkezik.

Íme, a Jóbarátok “nappalija”:

Ikeafriendsset
Már Csak A Jó Barát Hiányzik / Fotó: The Hollywood Reporter

Simpson család is megirigyelné:

Ikeasimpsonsset
Elképesztő Hasonlóság / Fotó: The Hollywood Reporter

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet