Ejnye, IKEA! – pornófilmmel sokkolt a svéd áruház

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy a technika nem működött rendeltetésszerűen. A minap egy kínai IKEA dolgozói tapasztalhatták meg, milyen, amikor az elektromos berendezés gúnyt űz belőlük.

Néhány üzlet szereti feldobni a kirakatot videókkal és egyéb kreatív megoldásokkal, elvégre ez jobban vonzza a járókelőket. A Causeway Bay területén található IKEA se tett másképp, csak éppen nem a híres áruházlánc termékeit, hanem pornófilmet játszott az egyik nagy képernyőn.

Mrwgifs
Most Ez Komoly? / Fotó: Mrwgifs

 

Ez elsőre talán még komikus, de az elhaladó emberek között gyerekek is voltak, akik megrémülve nézték a képernyőn maszturbáló férfit. Az egyik járókelő 3 percig bámulta a videót, mielőtt bement az üzletbe értesíteni a dolgozókat. Az egyik munkatárs, felmérve a helyzetet, egy darab papírral megpróbálta eltakarni a képernyőt, de az túl kicsinek bizonyult, tehát lényegében nem oldott meg semmit. De legalább próbálkozott.

Győrffy László: A pornográfia metafora, ahogy megfertőzi az élet minden területét – Interjú

Nincsen üzenetem, ha lenne, úgy érezném magam, mint egy propagandista. A humor nálam alapvetően egy túlélési stratégia része a művészettől függetlenül is. De jólesik például olyan címet adni egy munkámnak, hogy Egy családi portrét rendeltek tőlem karácsonyra, de csak erre jutott időm, mert aláaknázza azokat a láthatóan még mindig jelen lévő konvenciókat, beidegződéseket, hogy a művészet valami magasabb rendű, szakrális dolog, ami különbözik az élet minden más területétől.

Végül áramtalanítani kellett, de szerencsére a többi, üzletben található televízió – amin nem pornófilmek mentek – tovább működött. Az áruházlánc szerint a balesetet valószínűleg hacker okozhatta, az ügyben kivizsgálás folyik.

Nézd meg Te is, ahogy az eladó megpróbálja menteni a helyzetet!

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból