Követem Trash Ejnye, IKEA! – pornófilmmel sokkolt a svéd áruház

Ejnye, IKEA! – pornófilmmel sokkolt a svéd áruház

Promóció

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy a technika nem működött rendeltetésszerűen. A minap egy kínai IKEA dolgozói tapasztalhatták meg, milyen, amikor az elektromos berendezés gúnyt űz belőlük.

Promóció
- Advertisement -

Néhány üzlet szereti feldobni a kirakatot videókkal és egyéb kreatív megoldásokkal, elvégre ez jobban vonzza a járókelőket. A Causeway Bay területén található IKEA se tett másképp, csak éppen nem a híres áruházlánc termékeit, hanem pornófilmet játszott az egyik nagy képernyőn.

Most ez komoly? / Fotó: MRWGifs

 

Ez elsőre talán még komikus, de az elhaladó emberek között gyerekek is voltak, akik megrémülve nézték a képernyőn maszturbáló férfit. Az egyik járókelő 3 percig bámulta a videót, mielőtt bement az üzletbe értesíteni a dolgozókat. Az egyik munkatárs, felmérve a helyzetet, egy darab papírral megpróbálta eltakarni a képernyőt, de az túl kicsinek bizonyult, tehát lényegében nem oldott meg semmit. De legalább próbálkozott.

Győrffy László: A pornográfia metafora, ahogy megfertőzi az élet minden területét – Interjú

Nincsen üzenetem, ha lenne, úgy érezném magam, mint egy propagandista. A humor nálam alapvetően egy túlélési stratégia része a művészettől függetlenül is. De jólesik például olyan címet adni egy munkámnak, hogy Egy családi portrét rendeltek tőlem karácsonyra, de csak erre jutott időm, mert aláaknázza azokat a láthatóan még mindig jelen lévő konvenciókat, beidegződéseket, hogy a művészet valami magasabb rendű, szakrális dolog, ami különbözik az élet minden más területétől.

Végül áramtalanítani kellett, de szerencsére a többi, üzletben található televízió – amin nem pornófilmek mentek – tovább működött. Az áruházlánc szerint a balesetet valószínűleg hacker okozhatta, az ügyben kivizsgálás folyik.

Nézd meg Te is, ahogy az eladó megpróbálja menteni a helyzetet!

https://www.youtube.com/watch?v=FmmuYRJZwxQ

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3