Egy nő nem mindennapi ingatlanhirdetést adott fel, kedvezményt ad annak a vásárlónak, aki bevállalja a házzal együtt volt férjét is.

A 43 éves Crystal Ball ingatlankereskedőként keresi a kenyerét, most épp egy három hálószobás, két fürdős, teraszos, medencés, jakuzzis házat árul floridában, írja24.hu

A ház azonban azért különleges, mert a hirdetés szerint a nő volt férje, Richard is tartozéka. Vagyis ha a vásárló elvállalja a férfit – aki főzni, takarítani, és javítani is tud –, kedvezményt kap.

Ez az álompasi a konyhában egy személyes séf és felszolgáló, tökéletes ételeket főz az új tűzhelyen, a felújított munkalapon emlékeket gyűjthet róla

– olvasható a hirdetésben. “A fejfedő elnyűtt, leginkább kopaszodó, mint a sasok, amelyek az égen szárnyalnak a S. Lagoon felett, lépésekre a hatalmas felhajtótól”.

A fényképeken a férj is látható, amint a házban pózol. Az ingatlankereskedő hét év házasság után vált el, és volt férjével jó kapcsolatban maradtak. 

Ball egyébként elmondása szerint imádja a kreatív hirdetéseket, és úgy gondolta, ez a legjobb módja, hogy egyszerre jelentse be válását, az új nevét és ügynökségét, meg az eladásra kínált házat. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet