Ingyenes Pegazusok Nem Léteznek-koncert a PIM-ben

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Lázár Domokos egyik zenekara, az Esti Kornél ingyenes koncertet ad a Belvárosi Feszt keretein belül. Most, a Margó Feszten okoznak nekünk örömet ekképpen, mégpedig a Pegazusok Nem Léteznek formációval. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] A Pegazusok Nem Léteznek eredetileg a színművész szakos, énekes-billentyűs Ács Eszternek és az Esti Kornél gitárosának, Lázár Domokosnak a projektje, ami később kibővült Németh Róberttel (HS7) és Lázár Ágostonnal (Esti Kornél dobosa). A zenekarnak sikerül az a bravúr, hogy egyszerre tudnak melankolikusak, minimalisták, intimek és energikusak lenni.   [/perfectpullquote]

– olvasható a Margó Feszt hivatalos honlapján.

Sokak fejében megfordulhat, honnan ez a név. Eláruljuk: egy hűtőre felragasztott rajzról lopták a srácok.

Már öt lemezt (két kislemez, két EP, egy nagylemez) jelentetett meg a zenekar, tehát nem tétlenkednek. Kíváncsian várjuk, mikor jön ki az újabb nagyalbum, de addig is hangolódjunk a mai estére a Gyilkosok vagytok című dalukkal:

Facebook esemény: ITT

Időpont: Június 11. 21 óra

Helyszín: PIM, udvar

Jegyár: Ingyenes

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet