Követem Élet + Stílus Az Instagram horizontális feedre váltott, a felhasználók kiakadtak

Az Instagram horizontális feedre váltott, a felhasználók kiakadtak

Promóció

A közösségi médium rövid időre új megjelenéssel sokkolta a felhasználókat. A cég szerint egy hiba okozta a változást.

Promóció
- Advertisement -

Az Instagram már a kezdetektől fogva vertikális felhasználói élményt nyújtott. Így hatalmas meglepetés érhetett néhány felhasználót, akik az app megnyitásakor egy horizontális platformra bukkantak. A The Verge szerint a cég már októberben is tesztelte ezt a megjelenési formát a felfedezés fülön, de úgy tűnik, már a feed változtatása is kilátásba került.

Az Instagram harcba száll a kamukövetőkkel / ContextUs

Az Instagram harcba száll a kamukövetők használatával, írja a Dazeddigital . A hamis kommentek, lájkok és követők generálása nem megengedett a cég felhasználási feltételei szerint, és ezek a jövőben el is lesznek távolítva. Volt már példa arra, hogy Kim Kardashian Instagram-oldalán dollárlenyomatos szettet posztolt, de most meztelen női torzókkal lett tele a közösségi platformja.

Az új feed az instagram story-k megjelenéséhez hasonlít. Egyszerre egyetlen posztot látunk, koppintással lehet haladni a képek között. Az új feed a kommenteket is sokkal hangsúlyosabbá varázsolja. A story-k könnyebben elérhetőek, de a feeden nehezebb végigszaladni. Az új megjelenés csak a feedet érintette, a felhasználók profiljára kattintva a már megszokott látvány volt látható.

Egy hiba miatt vált elérhetővé néhány felhasználónak a még tesztüzemmódban lévő új Instagram-feed. / Fotó: The Verge /

 

Az Instagram vezetője, Adam Mosseri Twitter oldalán azt mondta, a horizontális feed csupán egy kisebb teszt volt, ami szélesebb körben kelt életre, mint ahogy tervezték. A Facebook egyik szószólója a The Verge-nek azt nyilatkozta, az új megjelenést egy hiba okozta néhány felhasználónál. Már megoldották a problémát, és bocsánatot kérnek a kavargásért.

Tényleg vigyázz, hogyan fotózol Instagramon! / ContextUs

Egy ártatlan Instagram – képnek indult Mia fotója, de ahogyan ez lenni szokott, valaki unatkozott, és kiszúrt egy hibát, amit gyorsan meg is osztott Twitterenvalami negatív felirat kíséretében. Amit meg is osztottak párszázan, ezért a kép tulajdonosa elmagyarázta, mi is történt pontosan. A képen Mia éppen thai curryt főz, és azt is elé írta: „homemade”, azaz saját készítésű.


A The Hollywood Reporter beszámolója alapján az események hatására New Yorkban trendivé váltak az Instagram frissítésére vonatkozó hashtagek, és sokan nem voltak igazán megelégedve vele. A horizontális feedet végül csak pár percig élvezhette néhány felhasználó, azóta már náluk is visszatért minden a régi kerékvágásba. Mindenesetre könnyen lehet, az új feed hamarosan megérkezik minden képernyőre.

Promóció
ForrásThe Verge
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3