Talán nem meglepő, de ami egyszer felkerül az internetre, onnantól kezdve kezelhetetlenné válik. És mivel az Instagram a tökéletes életek tárháza, nem mindegy, hogyan fotózod le az ételed. Remélem, érzitek az iróniát.

Egy ártatlan Instagramképnek indult Mia fotója, de ahogyan ez lenni szokott, valaki unatkozott, és kiszúrt egy hibát, amit gyorsan meg is osztott Twitteren valami negatív felirat kíséretében. Amit meg is osztottak párszázan, ezért a kép tulajdonosa elmagyarázta, mi is történt pontosan.

Lion King
Valami Ilyesmire Gondolhatott A Kép Tulajdonosa / Fotó: Silver Screen Serenade

 

A képen Mia éppen thai curryt főz, és azt is elé írta: „homemade”, azaz saját készítésű. De a képbe belóg az étel eredeti csomagolása, ami arra enged következtetni, a serpenyőben valójában előre elkészített curry van. Mia ezt úgy magyarázta, éppen vicces kedvében volt, és csupán szarkasztikus akart lenni, ezért sértőnek találja, amiért néhányan hülyének nézték a fotója miatt.

Meghökkentő és bizarr: a mindennapok abszurditása saintsixi Instagram-képein

A brit művész és dizájner, saintsixi, több mint 24 ezer Insta-követővel büszkélkedhet Abszurd realizmus? ( Absurd Realism?) profilja alatt. Meghökkentő és néha kellemetlen képein embereket és állatokat látunk bizarr, gyakran elképzelhetetlen jelenetekben. “Ez a valóságról szól. Próbálok az embereknek szűrő nélküli bepillantást adni az élet furcsaságaiba és abszurditásába, ami a leghétköznapibb dolgokban is megtalálható” – magyarázza saintsixi, akiről annyit lehet tudni, hogy Michael-nek hívják.

A lány posztját egy olyan személy osztotta meg, akivel évek óta nem beszélt. Mia sem hitte el, hogy fotója mekkora figyelmet kapott. Az legalább újra megerősítést nyert, hogy az emberek minden szokatlan dologra ráharapnak, és amint lehet, megosztják. Aki ezt szeretné elkerülni, az inkább ne posztoljon.

Íme a kép:

Mirror
Elképesztő Bűn / Fotó: Mirror

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet