Követem Élet + Stílus Tényleg vigyázz, hogyan fotózol Instagramon!

Tényleg vigyázz, hogyan fotózol Instagramon!

Promóció

Talán nem meglepő, de ami egyszer felkerül az internetre, onnantól kezdve kezelhetetlenné válik. És mivel az Instagram a tökéletes életek tárháza, nem mindegy, hogyan fotózod le az ételed. Remélem, érzitek az iróniát.

Promóció
- Advertisement -

Egy ártatlan Instagramképnek indult Mia fotója, de ahogyan ez lenni szokott, valaki unatkozott, és kiszúrt egy hibát, amit gyorsan meg is osztott Twitteren valami negatív felirat kíséretében. Amit meg is osztottak párszázan, ezért a kép tulajdonosa elmagyarázta, mi is történt pontosan.

Valami ilyesmire gondolhatott a kép tulajdonosa / Fotó: Silver Screen Serenade

 

A képen Mia éppen thai curryt főz, és azt is elé írta: „homemade”, azaz saját készítésű. De a képbe belóg az étel eredeti csomagolása, ami arra enged következtetni, a serpenyőben valójában előre elkészített curry van. Mia ezt úgy magyarázta, éppen vicces kedvében volt, és csupán szarkasztikus akart lenni, ezért sértőnek találja, amiért néhányan hülyének nézték a fotója miatt.

Meghökkentő és bizarr: a mindennapok abszurditása saintsixi Instagram-képein

A brit művész és dizájner, saintsixi, több mint 24 ezer Insta-követővel büszkélkedhet Abszurd realizmus? ( Absurd Realism?) profilja alatt. Meghökkentő és néha kellemetlen képein embereket és állatokat látunk bizarr, gyakran elképzelhetetlen jelenetekben. “Ez a valóságról szól. Próbálok az embereknek szűrő nélküli bepillantást adni az élet furcsaságaiba és abszurditásába, ami a leghétköznapibb dolgokban is megtalálható” – magyarázza saintsixi, akiről annyit lehet tudni, hogy Michael-nek hívják.

A lány posztját egy olyan személy osztotta meg, akivel évek óta nem beszélt. Mia sem hitte el, hogy fotója mekkora figyelmet kapott. Az legalább újra megerősítést nyert, hogy az emberek minden szokatlan dologra ráharapnak, és amint lehet, megosztják. Aki ezt szeretné elkerülni, az inkább ne posztoljon.

Íme a kép:

Elképesztő bűn / Fotó: Mirror

Promóció
ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3