Az Instagram feltöltéskor tömöríti a képeket, azonban Sam Sheffer elárul egy trükköt, amivel elkerülhető a minőségromlás, írja a DesignTaxi.

Számos módja van annak, hogy felkeltsd a követőid érdeklődését az Instagram-sztorijaid segítségével. Játszhatsz az alkalmazások rejtett funkcióival vagy behelyezhetsz néhány megkapó alkotást az eltűnő posztokba. Azonban ezek a trükkök mit sem érnek, ha a fotóid nem elég élesek.

Instagram
Instagram És Facebook Is Lerontja A Képeid Minőségét/ Fotó: Amelia Holowaty Krales

A képek általában tömörítésen esnek át, amikor feltöltöd őket a közösségi médiára – és ez alól az Insta-sztori sem kivétel. Sam Sheffer egy hasznos videóban mutatja be, hogyan és miként tudod megőrizni a fotóid eredeti minőségét egyéb eszközök alkalmazása nélkül az Instagram-sztorijaidhoz.

Az Instagram influenszerei már nem olyan befolyásosak, mint korábban

Az InfluencerDB cég adatai szerint az Instagram túlzsúfolttá vált a szponzorált tartalmaktól, és a felhasználók nem elégedettek. A Mobile Marketer oldalon jelent meg a tanulmány, amely a követői aktivitást mérte a követők és lájkok, illetve a képenkénti átlagos kedvelésszám és a követők számának arányával.

A Sheffer által megosztott videóból kiderül, hogy amikor feltölt egy képet Instagramra, akkor teljes képernyős változatra nagyítja fel.

A trükk segítségével a fotóid élesek maradnak 9:16 képkivágással.

Instagram Story Hacks: 5 Tricks You (Probably) Didn’t Know

Instagram Stories is where it’s at these days, so I figured I’d share some things I know. I compiled a list of hidden features / tricks inside Instagram Stor…

Ezen kívül Sheffer további négy trükköt osztott meg videójában arról, hogyan tudsz szivárványszínű szöveget, kollázst, bumeráng hatást létrehozni az Instagram-sztorijaidban.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet