Követem Élet + Stílus Egy trükk segítségével élesebbek lehetnek Instagram-képeid

Egy trükk segítségével élesebbek lehetnek Instagram-képeid

Promóció

Az Instagram feltöltéskor tömöríti a képeket, azonban Sam Sheffer elárul egy trükköt, amivel elkerülhető a minőségromlás, írja a DesignTaxi.

Promóció
- Advertisement -

Számos módja van annak, hogy felkeltsd a követőid érdeklődését az Instagram-sztorijaid segítségével. Játszhatsz az alkalmazások rejtett funkcióival vagy behelyezhetsz néhány megkapó alkotást az eltűnő posztokba. Azonban ezek a trükkök mit sem érnek, ha a fotóid nem elég élesek.

Instagram és Facebook is lerontja a képeid minőségét/ Fotó: Amelia Holowaty Krales

A képek általában tömörítésen esnek át, amikor feltöltöd őket a közösségi médiára – és ez alól az Insta-sztori sem kivétel. Sam Sheffer egy hasznos videóban mutatja be, hogyan és miként tudod megőrizni a fotóid eredeti minőségét egyéb eszközök alkalmazása nélkül az Instagram-sztorijaidhoz.

Az Instagram influenszerei már nem olyan befolyásosak, mint korábban

Az InfluencerDB cég adatai szerint az Instagram túlzsúfolttá vált a szponzorált tartalmaktól, és a felhasználók nem elégedettek. A Mobile Marketer oldalon jelent meg a tanulmány, amely a követői aktivitást mérte a követők és lájkok, illetve a képenkénti átlagos kedvelésszám és a követők számának arányával.

A Sheffer által megosztott videóból kiderül, hogy amikor feltölt egy képet Instagramra, akkor teljes képernyős változatra nagyítja fel.

Promóció

A trükk segítségével a fotóid élesek maradnak 9:16 képkivágással.

Instagram Story Hacks: 5 Tricks You (Probably) Didn’t Know

Instagram Stories is where it’s at these days, so I figured I’d share some things I know. I compiled a list of hidden features / tricks inside Instagram Stories that you probably didn’t know you could do. Comment down below which ones surprised you, and which ones I should know about for a future video.

Ezen kívül Sheffer további négy trükköt osztott meg videójában arról, hogyan tudsz szivárványszínű szöveget, kollázst, bumeráng hatást létrehozni az Instagram-sztorijaidban.

Promóció
ForrásDesignTaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3