“Nagyon szeretem az intim képeket, amelyek nem fednek fel minden részletet” – mondja az egyik, nevét nem vállaló nő.

A nők többsége kapott már kéretlenül intim fotót

A hölgyek nagy részével előfordult már az, hogy kéretlenül kaptak férfiaktól intim tartalmú képeket. Tizenhét nő osztotta meg a nagyvilággal az ilyen irányú tapasztalatait.

A női gyönyör titkai – nők mondják el, hogyan szeretik a leginkább

A női gyönyör titkai – nők mondják el, hogyan szeretik a leginkább A hátamon fekszem felhúzott lábakkal, a partnerem egyből a lényegre tér. A lábam a mellkasa magasságában, hogy minél mélyebben belém hatoljon. A saját ritmusában mozog, miközben a kezével a csiklómat is ingerli – nem tud hibázni! Rose, 30

A vallomásaikból kiderül az is, hogy milyen is a tökéletes kép, amelyet arról a bizonyos szervről készítenek az urak.

Magic Mike
A Nők Szeretik Az Igényes Fényképeket A Férfiakról / Fotó: Hbo

Jó ha megfogja

Rotum GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Balls GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

“Szeretem, ha a srác a kezével jól megfogja… ha értitek, mire gondolok” – Nico, 21.

A videófelvétel célravezetőbb

“Én jobban kedvelem a videofelvételeket. Ezen kívül használd a hangulatjeleket” – tanácsolja Taylor, 20.

Jobb, ha áll

Cat Cucumber GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Cat GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

“Egyszer kaptam egy képet, ami nyugalmi állapotban ábrázolta az intim részt. Furcsa volt, tehát ne ilyeneket küldj” – nyilatkozta Kate, 21.

Ne túl közelről fotózz

“A közeli képek borzasztóak. Egy kicsit távolabbról készítsd el a nagy művet” – kéri férfipartnereit Sarah, 21.

Ha tükrös képet csinálsz

Jim Carrey GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Movie GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

“Ne próbáld meg a kezeddel lejjebb nyomni a csomagot, hogy ezáltal nagyobbnak tűnjön! Tudni fogjuk, hogy nem olyan nagy. Továbbá egy kis hangulatvilágítás sohasem árt. Ha a zuhany alól frissen kilépve, a tükörből készíted a képet, akkor a párát töröld le a felületéről, hogy a tükörben láthatóvá váljon a dolog” – tanácsolja Sophie, 26.

Légy olyan, mint egy műalkotás

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

“Rajongok a művészien fotózott intim képekért. Néhányan azt gondolják, hogy ez egy kicsit narcisztikus, de egy időzítő használatával, szépen elfeküdve egy szexi kép is készülhet. Úgy akarok rád nézni, mint egy műalkotásra. És véleményem szerint a képen a teljes testednek látszania kell. Nem vagyok olyan, hogy meglátok egy izét és máris beindulok. Ez számomra semmit sem jelent vizuálisan. De azt gondolom, hogy az emberi test lenyűgöző” – így vélekedik Liz, 24.

Figyelj a háttérre is

Selfie GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Selfie GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

“A jó intimfotó keretbe foglalja a témát. Látnod kell a hasfalat vagy a teljes szeméremterületet, ha a testrész birtokosa kellő önbizalommal vagy izmos combokkal rendelkezik. A fényképnek távolabbi szögből kell készülnie, oldalról. Az intim testrésznek kell a középpontban szerepelnie és megfelelő megvilágításban kell lennie ahhoz, hogy jól elkülönülhessen a környezetétől. A háttérnek tisztának és ízlésesnek kell lennie. Nem lesz túl csábító az a gondolat, hogy felugorjak hozzád, ha a háttérben egy kollégiumi szoba látható. Személyes vélemény, de ha a szeméremterület rendezetlen, akkor kisebbnek látszik majd a lényeges testrész. Sokat segít, ha ápolod azt a bizonyos területet. Szeretek lengén öltözni és pózolni, előnyben részesítem a rövid videókat, mint a fényképeket. Ha egy minőségi tartalmat szolgáltatok magamról, és válaszként küldesz egy képet a rendetlen fürdőszobádról, amelynek közepén az alsógatyádat szorongatva állsz, akkor az nem fog magával ragadni” – fejtette ki Janice, 21.

Munkahelyeden is fotózhatsz

Barack Obama Selfie GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Selfie GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

“Szeretem, amikor a három éve meglévő barátom meztelen képeket küld veszélyes helyekről. Például ha a munkahelyről küld valamit. Olyankor azt gondolom, hűha” – lelkendezik Megan, 24.

Figyelj a részletekre

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

“A kamera-beállítás szöge nagyon fontos. Nem akarom, hogy csak a feje legyen lefotózva vagy csak alulról az allabdák. De amikor oldalról van lefotózva, miközben megérinti magát, az nagyon izgató, hiszen akkor azt gondolja, hogy te is része vagy a pillanatnak” – vélekedik Valerie, 24.

Ha senki nem kérte, ne küld

Sunday GIF by Easy Life – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Easy Life GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

“Először is nem számít milyen szögből, milyen megvilágításban vagy milyen keretben készíted el a képet arról a bizonyos testrészről. Ugyanis ha nem kértünk ilyen jellegű képet, akkor ne küldd el! Nincs annál kellemetlenebb, amikor a telefonod képernyőjén egyszer csak megjelenik egy kéretlen kép. Kapcsold le a világítást, feküdj le az ágyba és lépj tovább. Az utolsó dolog, amit látni szeretnék az az, hogy egy pasi a tükör elé hajol. Tedd a kezedet a tövére és egy alacsonyabb szögből készíts képet, hogy nagyobbnak tűnjön” – véli Taylor, 25.

Használd a kezed

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

“Egy olyan fotó, amelyiken meg is fogja sokkal izgatóbb, mintha csak magányosan néz veled szembe. Legyen akcióra kész mintsem elernyedt. Letolt nadrággal vagy alsó nélkül még jobb, de az is lehet jó, ha csak kikandikál. Az is jó ha közeli, de nem túl közeli, anatómiától függően. Szeretem látni a hátteret is” – tette hozzá Rachel, 35.

Ne várj viszonzást

“Amikor az urak a szerszámukról küldenek képet, én valójában nem is akarom azt látni. Sokkal jobban érdekel a hasizmuk vagy a pocakjuk vagy a hátsójuk. A kedvencem a felső kameraállásból készített kép, amikor telefonodat lefelé irányítod és felülről látszik a pocakod vagy a hasizmod. Kérlek, az arcod ne kerüljön a fotóra, illetve a szobádban lévő kupira sem vagyok kíváncsi. Csak a testekre vagyok kíváncsi. És végezetül még valamit jegyezz meg: attól hogy küldesz képet magadról nekem még nem kötelező” – fejtette ki Maddie, 21.

Használd a játékszereket

Lord Of The Rings GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Lord Of The Rings GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

“Amikor kapok egy képet valakinek a szerszámáról, nem érdekel, hogy milyen a mérte, az a fontos, hogyan reprezentálja. Folyamatosan dolgozom azon, hogy szeressem magam és a hibáimat is, ha gondjaid vannak a szerszámod méretével vagy alakjával, akkor azt látni fogom az elküldött fotó alapján. Legyen természetes és legyen közeli. Legyél biztos a képeddel kapcsolatban és ha van intim ékszered, akkor használd azt is. Nagyon izgalmasnak találom a péniszgyűrűt, ebből látni fogom, hogy szereted a játékszereket és ez számomra sokat elárul a személyiségedről” – mondta Sarah, 31.

Mozgasd meg a másik fantáziáját

Bananas GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Bananas GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

“Személy szerint szeretem, ha a kézfej is látható a képen, mert szeretem elképzelni, hogy a férfi aktívan használja azt, bizonyos minőségben. Szintén szeretem a tükrös képeket, amelyben látható az egész teste vagy az ágyban fekvő képeket, amelyen nem csak az a bizonyos dolog látható, hanem a mellkas, váll és az arc is. Soha ne küldj képet a lankadt állapotban lévő szervedről. Ez nyilvánvalónak tűnik, de el sem tudjátok képzelni mennyi képet kapok döglött kígyókról. Ne tartsd béna pózokban csak azért, hogy picit nagyobbnak hasson! És mindig kérdezd meg az illetőtől, akivel eszmecserét fojtatsz, hogy pontosan mire is kíváncsi, van-e valamilyen speciális kívánsága! Ezzel szabadjára engedheted a fantáziáját a kívánt hölgynek” – fejtette ki Selana, 20.

A kevesebb több, a kisebb nagyobb

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

“Nagyon szeretem az intim képeket, amelyek nem fednek fel minden részletet. Jobban rajongok azokért a képekért, amelyek csak sejtetik, hogy mi domborodik a ruha alatt, mintsem a teljesen ruhátlan fotókat. Felhevít, amikor az alsónemű domborulatai utalnak arra, hogy izgalmi állapotban van a férfi. Vagy ha egy szürke fölsőben vagy atlétatrikóban van. Ha van amit a fantáziámra hagysz az sokkal izgatóbb, mint a meztelen valóság” – árulta el Dia, 26.

A személyiség is fontos

Austin Powers Balloon GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Penis GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

“Számomra a férfi micsodájának puszta látványa nem vonzó. Természetesen engem is visszataszítanak a kéretlenül küldött intim képek. Amit a leginkább gyűlölök ezekben, hogy kontextus nélkül küldenek gusztustalan képet. Miközben láthatod háttérben a Fifát a tévében. Ők sohasem vonzóak. Nem igazán tudnám kifejezni milyen is az igazán jó intimkép. Ahhoz, hogy valakinek a személyisége megfogjon és élvezzem a vele való együttlétet, többre van szükség. Véleményem szerint az igazán jó intim fotónak van összefüggése. Egy kicsivel többet szeretnék látni a teljes testből. Beállsz a tükör elé és megfogod a kezeddel, természetesen póló nélkül. Ha lefelé nézel közben, akkor ügyelj arra, hogy ne tűnjön, úgy hogy a kígyó éppen meg akarja támadni a fejedet” – osztotta meg gondolatait Rachel, 24.

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek „Amikor összejöttünk a párommal, egy egész órát el tudtunk tölteni olyan apróságokkal, hogy simogatja a kezeivel hol fent, hol lent a hátamat, a melleimet, a bőrömet mindenütt. Ezek a lassú érintések nagyon beindítottak. Most már teljes munkaidő és egy kisgyerek mellett nincs mindig időnk hasonlóra…

A nyilatkozatokban szereplők nevei nem valósak.

Köszönjük, Cosmopolitan!

További életmód tanácsokat találhatsz a ContextUs Élet+Stílus rovatában.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.