Megszólalt az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja Ambrus Zoltán halálával kapcsolatban

Elhunyt 54 éves korában Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja. A zenekari társa, Sipos Péter szólalt meg Ambrus halála kapcsán.

Hosszú betegség után hunyt el Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja.

Elhunyt az Irigy Hónaljmirigy tagja, Ambrus Zoltán!

Az Irigy Hónaljmirigy a hivatalos Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt, miszerint 54 éves korában elhunyt hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán. A család kérésére további információt nem közölnek a halálesetről. No Description Ambrus Zoltán a kilenc tagú csapat gitárosa volt.

A zenekar a hivatalos Facebook-oldalán tudatta a rajongókkal a tragikus hírt. Mint írták, nem kívánnak több információt adni Ambrus Zoltán halálával kapcsolatban, a család kérésére.

ambrus zoltán irigy hónaljmirigy
Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy tagja / Fotó: Promenad

Azonban Sipos Péter megszólalt az ügyben a Mokka kedvéért.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Jött egy hirtelen rosszullét és kórházba került. Több műtéten keresztül próbálták menteni, volt, hogy jobban volt, aztán sajnos megint műteni kellett, megint és egyszer csak bekövetkezett a tragédia[/perfectpullquote]

– mondta Sipos Péter.

irigy hónaljmirigy sipos péter
Sipos Péter / Fotó: Sulyok László

Hozzátette, nem tud pontos diagnózist mondani, csak azt, hogy egy hosszabb lefolyású dologról van szó, amit nem tudtak meggyógyítani.

Péter azt is elárulta, hogy utoljára 3-4 nappal ezelőtt volt benn Ambrus Zoltánnál a kórházban. Akkor a zenész két műtét között volt éppen, kicsit jobban is érezte magát, de még mindig veszélyes volt a helyzet.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból