Nézem Film Már zajlanak a tárgyalások: visszatérhet Vasember a Disney+ sorozatában

Már zajlanak a tárgyalások: visszatérhet Vasember a Disney+ sorozatában

Promóció

Hypebeast értesülései szerint már zajlanak a tárgyalások Robert Downey Jr. színésszel az Ironheart sorozat szereposztása kapcsán. Downey ismét Tony Stark bőrébe bújhat.

Promóció
- Advertisement -

Visszatérhet Robert Downey Jr. Disney+ exkluzív Marvel-sorozatba. Az Ironheart Riri Williams karakterék mutatja be, aki átveszi Stark helyét. Downey Jr. valószínűleg az új páncél mesterséges intelligenciáját szinkronizálja.

Robert Downey Jr. mint Vaember / Fotó: Walt Disney Pictures

Ez a lépés az eredeti képregénnyel megegyezik, hiszen abban is Tony Stark az Ironheart-páncél intelligenciája. Ami viszont nem egyezik meg, hogy Williams kómába ejti Vasembert, így veszi át a szerepét. A nyáron bemutatott Bosszúállók: Végjáték szerint viszont Vasembert már az egész univerzum gyászolja és részben a Pókember: Idegenben is erre építkezett.

A Dunkirk sztárja, Barry Keoghan is csatlakozhat a Marvel Örökkévalók filmjéhez

Az HBO Csernobil sorozatának nemzetközi sikere után az ír színész Barry Keoghan tárgyalásokat folytat, hogy csatlakozzon a Marvel, sztárokkal megtűzdelt Örökkévalók című produkciójának szereplőgárdájához. A Kőgazdag ázsiaiak sztárja Gemma Chan szintén csatlakozott a képregényfilm sztárcsapatához, Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Lauren Ridloff, Don Lee, Lia McHugh és Brian Tyree Henry mellett.

Marvel Studios egyelőre nem kommentálta a híreszteléseket. Downey Jr. azonban korábban megjegyezte, hogy az Ironheart az MCU része lehet, miután Eve Ewing, a képregények szerzője idén felhívta őt a színpadra a Film Center Gálán.

Promóció
ForrásHypebeast
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3