Hypebeast értesülései szerint már zajlanak a tárgyalások Robert Downey Jr. színésszel az Ironheart sorozat szereposztása kapcsán. Downey ismét Tony Stark bőrébe bújhat.

Visszatérhet Robert Downey Jr. Disney+ exkluzív Marvel-sorozatba. Az Ironheart Riri Williams karakterék mutatja be, aki átveszi Stark helyét. Downey Jr. valószínűleg az új páncél mesterséges intelligenciáját szinkronizálja.

Robert Downey Jr Vasember Visszatérés
Robert Downey Jr. Mint Vaember / Fotó: Walt Disney Pictures

Ez a lépés az eredeti képregénnyel megegyezik, hiszen abban is Tony Stark az Ironheart-páncél intelligenciája. Ami viszont nem egyezik meg, hogy Williams kómába ejti Vasembert, így veszi át a szerepét. A nyáron bemutatott Bosszúállók: Végjáték szerint viszont Vasembert már az egész univerzum gyászolja és részben a Pókember: Idegenben is erre építkezett.

A Dunkirk sztárja, Barry Keoghan is csatlakozhat a Marvel Örökkévalók filmjéhez

Az HBO Csernobil sorozatának nemzetközi sikere után az ír színész Barry Keoghan tárgyalásokat folytat, hogy csatlakozzon a Marvel, sztárokkal megtűzdelt Örökkévalók című produkciójának szereplőgárdájához. A Kőgazdag ázsiaiak sztárja Gemma Chan szintén csatlakozott a képregényfilm sztárcsapatához, Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Lauren Ridloff, Don Lee, Lia McHugh és Brian Tyree Henry mellett.

Marvel Studios egyelőre nem kommentálta a híreszteléseket. Downey Jr. azonban korábban megjegyezte, hogy az Ironheart az MCU része lehet, miután Eve Ewing, a képregények szerzője idén felhívta őt a színpadra a Film Center Gálán.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet