Michael Close lövöldözni kezdett, miután Isabella Thallas és barátja megpróbálta rávenni a kutyájukat, hogy könnyítsen magán a háza előtt.

Michael Close vitába keveredett Isabella Thallas-szal és barátjával, Darian Simonnal, miután arra biztatták a kutyájukat, hogy végezze el a dolgát az Egyesült Államokbeli denveri lakása előtt, írja a DailyStar.

A házaspár azt mondta a kutyának, hogy könnyítsen magán. “Megtanítod azt a rohadt kutyát, vagy csak kiabálsz vele!?” – kiabálta ki az ablakon Close, miután meghallotta őket. Ezután elment, hogy megragadjon egy AK-47-est, amelyet barátjától vett el, aki a denveri rendőrség őrmestere, és 24 lövést adott le a párra.

A 21 éves Isabellát a hátán érte a lövés, és meghalt a helyszínen. Barátja több lőtt sebet is szenvedett, de túlélte. Close-t még aznap elkapta a rendőrség.

A tettes védőcsapata enyhítő körülményként hozta fel a bíróságon, hogy Close súlyos lelki összeomlást szenvedett a bántalmazó gyermekkor, az egymást követő állásvesztések és egy szakítás miatt, de az esküdtszék nem értett egyet. Close-t még nem ítélték el, de valószínűleg életfogytiglani börtönbüntetés vár rá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.