Michael Close lövöldözni kezdett, miután Isabella Thallas és barátja megpróbálta rávenni a kutyájukat, hogy könnyítsen magán a háza előtt.

Michael Close vitába keveredett Isabella Thallas-szal és barátjával, Darian Simonnal, miután arra biztatták a kutyájukat, hogy végezze el a dolgát az Egyesült Államokbeli denveri lakása előtt, írja a DailyStar.

A házaspár azt mondta a kutyának, hogy könnyítsen magán. “Megtanítod azt a rohadt kutyát, vagy csak kiabálsz vele!?” – kiabálta ki az ablakon Close, miután meghallotta őket. Ezután elment, hogy megragadjon egy AK-47-est, amelyet barátjától vett el, aki a denveri rendőrség őrmestere, és 24 lövést adott le a párra.

A 21 éves Isabellát a hátán érte a lövés, és meghalt a helyszínen. Barátja több lőtt sebet is szenvedett, de túlélte. Close-t még aznap elkapta a rendőrség.

A tettes védőcsapata enyhítő körülményként hozta fel a bíróságon, hogy Close súlyos lelki összeomlást szenvedett a bántalmazó gyermekkor, az egymást követő állásvesztések és egy szakítás miatt, de az esküdtszék nem értett egyet. Close-t még nem ítélték el, de valószínűleg életfogytiglani börtönbüntetés vár rá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet