Istenes Bence nem gondolja, hogy a jövőben beszélnének még Rácz Jenővel a Sztárboxos meccsük után.

Istenes Bence kezet sem volt hajlandó fogni a Sztárboxos ellenfelével, Rácz Jenővel a meccsük után, mivel a műsorvezető állítása szerint a séf “ordenáré” dolgokat mondott neki a meccs közben. Istenes arról is nyilatkozott, hogy úgy érzi, a pontozóbírók elfogultak voltak Rácz felé. 

Istenes az RTL.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy igazságtalannak tartja az edzőivel szemben, ahogy a meccs alakult, hiszen ők rengeteg időt és energiát fektettek a felkészítésébe. Ennek ellenére állítása szerint nem bánja, hogy véget ért számára a verseny, ugyanis nagyon elfáradt az elmúlt egy évben, írja24.hu.

Tévéműsort csináltam, közben van két gyerekem, elköltöztünk, készítem az IstenEstet, vannak vállalkozásaim. Az életem elképesztően intenzív volt.

“Az utóbbi négy hónapban már Balatonról jártam fel, fárasztó volt ennek az egésznek a logisztikája, az edzések, minden percem beosztottam, elfáradtam. De azért is érzem kereknek a történetet, mert olyan meccsel szálltam ki, amin nem volt annyira egyértelmű, hogy ki a jobb. Ennek így kellett lennie, emelt fővel tudok távozni” – magyarázta a műsorvezető. Hozzátette, hogy Rácz-cal nem beszéltek a meccs óta, és nem gondolja, hogy ez a jövőben változni fog, de egy visszavágóra nyitott lenne.

Azt gondolom, amit a Kokó mondott erről: ennek a meccsnek szinte kötelező, hogy legyen egy visszavágója. Nagyon nyitott lennék rá. Sok bokszolónak volt olyan ellenfele, akivel akár trilógiát is csinált. Lehet mi is ilyenek leszünk egymásnak

– fogalmazott. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.