Kezdőlap Követem Events Itt a twentees új videoklipje! – Low budget trash horror a netfüggőségről

Itt a twentees új videoklipje! – Low budget trash horror a netfüggőségről

Biztosan ti is ismeritek azt a jelenséget, hogy történjen bármi is az éleben, mindenki csak azzal van elfoglalva, hogy jó képet sugározzon magáról a közösségi médiában. Na, pontosan erre a mindent behálózó netfüggőségre reagál a twentees új klipje!

Mint írtuk, a twentees év elején jelentette meg Y-sztorik című kislemezét, amelyen a generáció különféle problémáival foglalkozik. Ezen az EP-n szerepel a most klipet kapott Jelen, múlt, jövő című dal is, melyet Balázs Konrád, a zenekar frontembere így kommentál: “A dal az internetfüggésről szól, a klippel is erre reflektálunk.

Folyamatosan azon görcsölünk, hogy a social mediában jó képet alakítsunk ki magunkról, még akkor is, ha amúgy gázok vannak az életünkben.

Nem baj, ha elvesztünk valakit, belemosolygunk a kamerába és megyünk tovább.”

twentees / Fotó: F21

A klipben is tulajdonképpen ez történik egy groteszk, az alsó kategóriás horror filmekre hajazó képi világgal. A videót a Klipszemle-jelölt Good Boy rendezője, Buday Dániel és Szilágyi Máté készítette.

twentees – Jelen, múlt, jövő | VIDEOKLIP

JÚNIUS 27. A38: http://bit.ly/Twentees_Madrapur_A38 Low budget trash horror klip a twentees Jelen, múlt, jövő c. dalához, az Y-sztorik EP-ről.

A twentees legközelebb az A38 Hajó tetőteraszán játszik a Madrapurral.

#web | #facebook | #instagram | #spotify 

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018.  június 27., 19:30

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyár: elővételben: 900 HUF, a helyszínen: 1.200 HUF

Jegyfoglalás: ITT