Itt van a This is America csajos változata! – Szerintünk elég ciki

Mint nemrég megírtuk, Childish Gambino társadalomkritikus videoklipje This is America címmel bejárta a világot. Ennek a “feminista paródiáját” készítette el Nicole Arbour – meglehetősen gyengécske kiadásban.

Arbour, aki komikusnak magát nevezi, megfosztotta az eredeti klipet alapvető jelentésétől, és … mindenki döntse el maga, mi a lett a végeredmény!

Bár Childish Gambino videója is megosztotta az embereket, volt mondanivalója, és profi módon rakták össze. Sőt, van egyfajta közmegegyezés abban, hogy a This is America azt mutatta be, milyen könnyen elterelhető a figyelmünk a rasszizmus jelenlétéről, ha a popkultúra látványos elemeivel prezentálják.

Ez a Women’s Editnek nevezett remake olyan dolgokkal foglalkozik, mint a szépségideál, a férfiak és a nők közötti fizetési különbség, a nemi erőszak, aztán egyszer csak előkerülnek a “cicik”.

Egészen az utolsó pontig ígéretes lehetne a dolog, mármint a témafelvetéseket illetően. De a videoklipet végignézve az egész valahogyan fogcsikorgatóan kínos.  Sem a problémák nincsenek kifejtve, sem a művészi hatás nem említhető egy lapon az eredetivel.

This Is America: Women’s Edit

About This Is America: Women’s Edit I thought it best to respond to the misinterpretation of my video here to clarify openly. (click show more) The purpose o…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból