Quentin Tarantino új filmje, amit 2018-ban kezdenek el forgatni, már hivatalosan is készülőben van. Az előzetes hiedelmekkel ellentétben, miszerint a film a Manson családra fog fókuszálni kiderült, hogy maga a gyilkosságok szolgáltatják az igazi háttérsztorit.

Hirdetés

A történet az 1969 körüli Los Angelesben fog játszódni, ahol abban az időben a Manson család tevékenykedett. Charles Manson, aki 83 évesen halt meg, egy hétvégén több gyilkosságban is részt vett.

A Vanity Fair osztotta meg a plotot, aminek szinopszisában az áll: 

Tarantino következő filmje egy férfi televíziós szereplőre fókuszál majd, akinek volt egy nagy sikerű sorozata, és megpróbál betörni a filmiparba. A segédje szintén hasonló terveket dédelget. Sharon Tate és négy barátja könyörtelen meggyilkolása, amit Charles Mason követett el, fogja a történet alapját szolgáltatni. 

100 millió dolláros blockbuster büdzséjéből Tarantino máris rengeteg nagy nevet tudhat a stáblistáján: Margot Robbie, aki Sharon Tate-et fogja játszani, emellett DiCaprio, Brad Pitt és Tom Cruise is feltűnik majd a képernyőn.

/ Fotó: Daily Mail

Mivel Harvey Weinstein, akivel régóta kollaborál, most épp szexuális bűnbak, Tarantino jobbnak látta, ha produkcióját teljesen függetlenné teszi a Miramaxtól, helyette a Sony Pictures-szel írt alá szerződést. Az egyelőre cím nélküli film lesz az utolsó előtti a rendező nyugdíjba menetele előtt, mivel bejelentette, hogy tíz film után fog visszavonulni. 

Hirdetés