BRÉKING Itt van minden, amit a legújabb Tarantino-filmről tudni lehet

Itt van minden, amit a legújabb Tarantino-filmről tudni lehet

Promóció

Quentin Tarantino új filmje, amit 2018-ban kezdenek el forgatni, már hivatalosan is készülőben van. Az előzetes hiedelmekkel ellentétben, miszerint a film a Manson családra fog fókuszálni kiderült, hogy maga a gyilkosságok szolgáltatják az igazi háttérsztorit.

Promóció
- Advertisement -

A történet az 1969 körüli Los Angelesben fog játszódni, ahol abban az időben a Manson család tevékenykedett. Charles Manson, aki 83 évesen halt meg, egy hétvégén több gyilkosságban is részt vett.

A Vanity Fair osztotta meg a plotot, aminek szinopszisában az áll: 

Tarantino következő filmje egy férfi televíziós szereplőre fókuszál majd, akinek volt egy nagy sikerű sorozata, és megpróbál betörni a filmiparba. A segédje szintén hasonló terveket dédelget. Sharon Tate és négy barátja könyörtelen meggyilkolása, amit Charles Mason követett el, fogja a történet alapját szolgáltatni. 

100 millió dolláros blockbuster büdzséjéből Tarantino máris rengeteg nagy nevet tudhat a stáblistáján: Margot Robbie, aki Sharon Tate-et fogja játszani, emellett DiCaprio, Brad Pitt és Tom Cruise is feltűnik majd a képernyőn.

/ Fotó: Daily Mail

Mivel Harvey Weinstein, akivel régóta kollaborál, most épp szexuális bűnbak, Tarantino jobbnak látta, ha produkcióját teljesen függetlenné teszi a Miramaxtól, helyette a Sony Pictures-szel írt alá szerződést. Az egyelőre cím nélküli film lesz az utolsó előtti a rendező nyugdíjba menetele előtt, mivel bejelentette, hogy tíz film után fog visszavonulni. 

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3