Itt van minden, amit a legújabb Tarantino-filmről tudni lehet

Quentin Tarantino új filmje, amit 2018-ban kezdenek el forgatni, már hivatalosan is készülőben van. Az előzetes hiedelmekkel ellentétben, miszerint a film a Manson családra fog fókuszálni kiderült, hogy maga a gyilkosságok szolgáltatják az igazi háttérsztorit.

A történet az 1969 körüli Los Angelesben fog játszódni, ahol abban az időben a Manson család tevékenykedett. Charles Manson, aki 83 évesen halt meg, egy hétvégén több gyilkosságban is részt vett.

A Vanity Fair osztotta meg a plotot, aminek szinopszisában az áll: 

Tarantino következő filmje egy férfi televíziós szereplőre fókuszál majd, akinek volt egy nagy sikerű sorozata, és megpróbál betörni a filmiparba. A segédje szintén hasonló terveket dédelget. Sharon Tate és négy barátja könyörtelen meggyilkolása, amit Charles Mason követett el, fogja a történet alapját szolgáltatni. 

100 millió dolláros blockbuster büdzséjéből Tarantino máris rengeteg nagy nevet tudhat a stáblistáján: Margot Robbie, aki Sharon Tate-et fogja játszani, emellett DiCaprio, Brad Pitt és Tom Cruise is feltűnik majd a képernyőn.

Maxresdefault 1 2
/ Fotó: Daily Mail

Mivel Harvey Weinstein, akivel régóta kollaborál, most épp szexuális bűnbak, Tarantino jobbnak látta, ha produkcióját teljesen függetlenné teszi a Miramaxtól, helyette a Sony Pictures-szel írt alá szerződést. Az egyelőre cím nélküli film lesz az utolsó előtti a rendező nyugdíjba menetele előtt, mivel bejelentette, hogy tíz film után fog visszavonulni. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk