Miután rájött, a spermadonor apja által 50 féltestvére is van, amiatt aggodalmaskodik, hogy véletlenül randizni kezd egy bátyjával vagy öccsével.

Izzy csak egy kicsit többet akart megtudni a hátteréről

A 23 éves Izzy a TikTokon mesélte el, hogy két anyukája van, spermadonor segítségével fogant meg, ezért úgy döntött, DNS-teszttel jár utána a felmenőinek. Először csak az lepte meg, hogy nem is annyira olasz, mint ahogy azt ő eredetileg gondolta, de a történet gyorsan furcsa fordulatot vett, amikor üzenetet kapott egy idegentől.
Az ismeretlen nő arról kérdezte, hogy rokona-e egy bizonyos személynek vagy családnak, mivel a lányával egyezést mutatott a teszt. Erre nemmel felelt, és kiderült, a nő lánya is spermadonor volt, tehát valószínűleg innen a rokonság.

Több, mint ötven féltestvére van a spermadonor által

Izzy ezután egy Facebook-csoportba kapott meghívást, aminek több, mint ötven ember a tagja, akik mind ugyanattól a spermadonortól származnak, írta a Mirror.

TikTok

No Description

A csoportban merült fel a bizarr probléma, hogy ha ennyien vannak, mi van, ha véletlenül egymással kezdenek el randizni. A lány egy következő videóban fejezte ki, hogy nagyon kellemetlenül érzi magát, amiért ennyi ismeretlen testvére van.

Anyja hozzámegy az ex-vőlegényéhez

Családban marad.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet