J. K. Rowling felkavarta az állóvizet egy lehetséges Harry Potter-film kapcsán

J. K. Rowilng, a Harry Potter-könyvek írója egy tweetjével felébresztette a rajongókban a reményt a franchise feltámasztása kapcsán, írja a Design Taxi.

Egy rejtélyes tweetben az író megosztott egy képet, amely a Halálfalók koponyáját és a Mardekár-ház kígyóját ábrázolta. „Néha a sötétség váratlan helyekről érkezik” – írta Rowling a tweetjében.

JK Rowling Harry Potter
J.K. Rowilng a Harry Potter-könyvekkel vált világhírűvé / Fotó: Pop Sugar

Mivel hat hónap után ez volt az első alkalom, hogy a neves írónő frissítette a Twitter-oldalát, ezért a Harry Potter-rajongókban feltámadt a remény egy esetleges Cursed Child inspirálta film kapcsán.

No Title

Sometimes, darkness comes from unexpected places #HarryPotter #CursedChild pic.twitter.com/TQb68Wtqiz

A Harry Potter and the Cursed Child egy a Harry Potter-univerzum részét képező színdarab, amelyet Rowling története alapján a brit színdarabíró, Jack Thorne írt.

Egy pap betiltotta a Harry Pottert, mert úgy véli, igazi átkok olvashatók benne

A Harry Potter mára már akkora kultikussá vált, hogy talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne ismerné Ron, Hermiona és Harry történetét. J. K. Rowling bestseller könyvei világszerte milliókat hoz a szerzőnek. Nem csak film, de musical és színdarab is készült belőlük. Sőt, még a Vans divatmárkát is megihlette.

Sajnos a rajongókat lelombozta a franchise hivatalos oldala, a Pottermore, ahol megerősítették, hogy a folyamatban lévő Cursed Child-projekt nem egy film.

crused chiled harry potter
A jelenet a Harry Potter and the Cursed Child című színpadi produkcióból / Fotó: Timed Out

A rajongóknak tehát egyelőre be kell érnie a Harry Potter-színdarabbal a film helyett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból