A Harry Potter-könyvek írója, J. K. Rowling megmutatta Twitter-oldalán, hogyan is rendezi a könyveit a polcán.

Mit csináljon egy író, ha nem könyvespolc-rendezgetést?

Mindenkinek nehéz a koronavírus-járvány okozta karantén. Persze vannak, akik luxusban töltik az izolációt – többé-kevésbé. Noha korábban már írtunk arról, hogyan kezelhetők a negatív érzelmek a karantén idején, de J. K. Rowlingnak, a Harry Potter-könyvek írójának szokása is hatásos. És Knapek Éva klinikai pszichológus is megerősítette, a napi rutin életmentő lehet.

J K Rowling Harry Potter Konyvespolc
J. K. Rowling / Fotó: Evan Agostini / Invision / Ap

Az írónő, aki tavaly májusban bejelentette, új köteteket jelentett meg a népszerű könyvéből, nemrég Twitter-oldalán mutatta meg, mivel is tölti mindennapjait ezen időszakban, írja a Hello magazin. A kedden feltöltött videó tanúsága szerint a könyvespolca rendezgetése az ő napi rutinja.

Megnyugtatja a pakolás

Annak, akinek szenvedélye az olvasás, főleg úgy, hogy hivatása is, nem meglepő, hogy megnyugtató a saját könyvtárának rendezgetése.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon megnyugtató tevékenység a rendezgetés a karantén ideje alatt[/perfectpullquote]

– mondta a videóban Rowling, akinek egy rajongója meg is jegyezte kommentben, “lenyűgöző a könyvtára.”

Fantasztikus nők: Marie Curie, J. K. Rowling, Frida Kahlo és Ada Lovelace együtt, egy játékban

Mindig örömmel adunk hírt a nőkről szóló kezdeményezésekről, így a Creative Boom által bemutatott projektről is, amelyet nők készítettek nőkről, de nem kizárólag nőknek. Fantasztikus nők – ezt a nevet adta Frances Ambler szabadúszó szerkesztő és író az általa tervezett társasjátéknak. A játék során a világ legmeghatározóbb nőalakjai közül 32 kiválóságot ismerhetnek meg közelebbről a játékosok.

Valóban az a nagy ablakokkal és a kényelmesnek tűnő kanapéval.

JavaScript is not available.

No Description

Alapos munkát végzett, mert az üveges szekrényekben takarosan állnak a könyvek.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet