Mindezt egy új vállalkozás keretein belül. Harry Potter világa olyannyira elvarázsolta az embereket, hogy valószínűleg évtizedekkel később is népszerű lesz. Az internetnek köszönhetően pedig megannyi újdonságot élvezhetnek a rajongók. A Pottermore.com oldal, amely összefogta a varázslóvilágot most megújul, és a Warner Bros Stúdióval közösen egy új platformra költözik.

J. K. Rowling regényét ma már talán csak azok nem ismerik, akik barlangban éltek. Aki nem is látta a filmeket, nem olvasta a könyveket, Harry Potterbe és a többi szereplőbe akkor is belebotlott valamilyen formában.

A nyugati világ fogyasztóközpontú szemlélete ugyanis aligha engedte volna, hogy egy ilyen sikerkönyv ne jelenjen meg bögréken, pólókon, táskákon és még ki tudja hány dolgon, amire rá lehet írni vagy nyomtatni.

A Pottermore.com 2012-ben indult, amolyan interaktív platformként a rajongóknak. On-line kvízek, érdekességek várták az odalátogatókat, majd 2015-ben átalakult az oldal. Főleg hír- és kereskedelmi weboldalként működött, de ez nem vett vissza a Harry Potter-élményből.

Jk Rowling Hero
Könyvei Egy Életre Elhozták Számára A Sikert / Fotó: The Big Issue

Az oldal ismét újítani szeretne, ezért május 15-től egy új oldalon, a Wizarding Wordl Digital webhelyen várja a lelkes Harry Potter-imádókat. A Warner Bors Stúdióval indított közös vállalkozás célja, hogy a régi és új rajongókat összehozza, valamint eltörli a jogi korlátokat, ezáltal kiterjeszti a Pottermore. com lehetőségeit. A Legendás állatok és megfigyelésük következő részéig még 2 évet kell várni. A WizardingWorld.com pedig ez alatt az idő alatt szeretné a lehető legteljesebben fenntartani a rajongók érdeklődését.

Bejelentették: Jön a Legendás állatok harmadik része

A Legendás állatok harmadik epizódjának a Warner Bros. Pictures már ki is tűzte a bemutató időpontját 2021. november 20-ra, amikor is a közönség visszatérhet Rowling varázslatos világába. “J.K. Rowling olyan varázslatos univerzumot teremtett, amely minden korosztályt magával ragad. A Warner Bros.

További hírek egyelőre nincsenek, de a Pottermore.com már egy ideje hirdeti az új oldalt. Az átállás némi időt vesz igénybe, de a tulajdonosok szerint semmilyen hátrány nem éri majd a munkavállalókat, akik a Pottermore-nál dolgoztak. Mindössze annyi történik, hogy a rajongók több, részletesebb információt kapnak majd a közelgő filmekről és a franchise-t érintő hírekről.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet