Meghalt J. Michael Mendel 54 éves korában, írja a VarietyA producer négy Emmy-díj tulajdonosa volt.

Ötvennégy éves korában elhunyt J. Michael Mendel. A producer a Simpson család és a Rick és Morty sorozatokban játszott nagy szerepet. A hírt az Adult Swim egyik szóvivője erősítette meg.

J Michael Mendel Simpson Család Rick És Morty Meghalt
J. Michael Mendel A Legendás Simpson Családban Tevékenykedett / Fotó: Getty

Mendel 1989-től töltötte be produceri szerepét a Simpson családban, miután kivált a The Tracey Ullman Show-ból. Kétszázhét epizódon dolgozott, ezalatt három Emmy-díjat nyert, szinte egymás után: 1995-ben, ’97-ben és ’98-ban. A negyediket 2018-ban kapta meg a Rick és Morty után.

Az IKEA életre keltette a Stranger Things, a Jóbarátok és a Simpson család nappalijait

A nappali fontos élettérnek számít, amit az IKEA is jól tud, akárcsak azt, hogy a sorozatoknak is kiemelt szerepe lehet az emberek életében. Mivel az ikonikus sorozatok állandó „főszereplője” a nappali, az áruház Real Life Series nevű kampányában Stranger Things, a Jóbarátok és a Simpson család nappalijának pontos mását keltették életre bútoraikkal.

Mendel 1964. szeptember 24-én született. A Syracuse-i Egyetemen diplomázott. Az A híradó sztárjai és a Jerry Maguire projektek produkciós asszisztense, majd később vezetője volt. Több más animációs film mellett az ő produceri tevékenységét dicséri például a Napoleon Dynamite is.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet