Jack Black meg akarja előzni PewDiePie-t

Jack Black YouTube-csatornát indított, és azt állítja, nagyobb lesz, mint PewDiePie. Hetente fog jelentkezni játékokkal, kajával és élettel foglalkozó tartalommal, írja a The Verge.

A színész Jablinski Games névvel indította el csatornáját. Bár a kamera rá fókuszál, a rendezés és vágás feladatait a fia végzi. Black kommentben is hangsúlyozta, nem áll semmilyen stáb a csatorna mögött, csakis a fia.

A YouTuberek jelentős feliratkozószámbeli csökkenést tapasztalhatnak a YouTube akciója miatt

A spam-felhasználók eltüntetése rutingyakorlat a cégnél, a YouTube ezzel próbálja biztosítani az egyenlő esélyeket a készítőknek. A spam-felhasználók ugyanis mesterségesen több feliratkozót tudnak generálni egy-egy csatornán. A legújabb ASMR trend nem más, mint a krétarágás, amit több ezer felhasználó alkalmaz a profilján. A tevékenység főként nőket érint.

A színész fiának közreműködése magyarázhatja a PewDiePie-feliratkozóknak szánt utalásokat is. Például a szék, amiben Jack Black üldögél a promo videóban. A csatorna megjelenése pedig a YouTube 2014-es gaming kultúráját idézi.

Hello, Jack Black Here.

I am proud to announce the launch of my new channel “Jablinski Games”. This channel will have games, food, and life. Shot, Directed, and edited by: https://i…

Ha hihetünk a komikusból vált színésznek, hetente nézhetünk majd tőle videókat játékokról, ételről és életről. Mindenesetre szűk egy hét alatt már 814 ezer feliratkozót zsebelt be.

A YouTube reagált minden idők legutáltabb YouTube Rewind videóra

Az NME leírása szerint a cég elégedett a Rewind-videóval, annak ellenére, hogy minden idők legutáltabb videójának kiáltották ki. A 2018-as verzió december 6-án látott napvilágot, egy hét alatt 10 millió dislike-ot gyűjtött össze. 2018 enyhén szólva sem a Facebook éve. Mi is írtunk már a cég hírnevét tépázó botrányokról.


Jack Black egyáltalán nem az első híresség a platformon. De úgy tűnik, bár a felhasználók nincsenek százszázalékosan megelégedve az A-listások YouTube-os megjelenésével, Blackhez pozitívabban állnak. Egy Reddit hozzászólás szerint a színész egyike azon hírességeknek, akik „a mainstream és az indie közötti furcsa zónában” vannak, így nem bánja.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból