A párok körében ez a különös, Jack és Jill enteriőrtrend hódít

Amerikában hódít a Jack és Jill névre keresztelt enteriőrtrend, miszerint a párok a fürdőszobában privát teret alakítanak ki. 

Egy friss, 2019-es felmérés azt mutatta ki, hogy egyre több pár akar privát fürdőszobát. Denise McGaha dallasi enteriőr úgy gondolja, hogy ma már a klienseinek a 75%-a dönt a két fürdőszobás lakás kialakítása mellett. Sőt, mint elmondta a House Beautifulnak, mind a két helyiség külön dekorációt igényel.

jack and jill enteriőr fürdőszoba
Jack és Jill enteriőr fürdőszoba / Képünk illusztráció / Fotó: iStock

Úgy véli, számos pár azért dönt a Jack és Jill enteriőrtrend mellett, mert reggelente nem szeretnek egymáson csüngeni. Emellett szükségük van a privátszférára.

Azok a párok, akik együtt alkoholizálnak, boldogabbak

Ezt nem mi mondjuk, hanem a tudósok… Az Oxford Academic-en, a The Journals of Gerontology-ban megjelent tanulmány az alkoholizálás és a házasság összefüggéseit vizsgálta. A tudósok korrelációt találtak az italozási minták és a házastársi kapcsolat minősége között, különösen az idősebb pároknál.

Ha úgy döntenél, te is alkalmazod a lakásodban a Jack és Jill designt, de nincs elég helyed, ne ess pánikba! Denise McGaha azt tanácsolja, hogy elég, ha kettéválasztjátok a már meglévő fürdőszobát!

Az ellentétek vonzzák egymást, azaz furcsa párok a popzene történetéből

Jay-Z és Beyoncé házasságának hullámhegyeibe- és völgyeibe korábbi szóló albumaikon keresztül is bepillantást nyerhettünk. Meglepő volt, hogy nemrégiben közös lemezzel jelentkeztek, amiről mi is beszámoltunk.

A párok így sem látják egymást, sőt saját zuhanyzójuk is van. Bár a trend egyelőre csak Amerikában hódít, várhatóan máshol is el fog terjedni.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból