Jack White bemutatta Connected By Love című új dalát

Jack White a hamarosan érkező Boarding House Reach című 3. szólóalbumról mutatta be új dalát. A single elérhető digitálisan világszerte a Respect Commander című B-oldalas felvétellel együtt!

Jack White ma megjelentette Connected By Love című vadonatúj dalát a várva várt BOARDING HOUSE REACH című szólólemezéről, amely rövidesen a Third Man/XL Recordings kiadónál lát napvilágot.

White nemcsak egy új szerzeményt mutatott be, hiszen a digitális kislemez tartalmazza a Respect Commander című szintén új felvételt.

Mindkét track elérhető világszerte a digitális zenei szolgáltatásokban. A 7″ kislemez változat már most elérhető a Third Man Records-nál, a hét második felében pedig független lemezboltokban is kapható lesz világszerte. 

259132 jack white
/ Fotó: NME

A Connected By Love egy gondolatébresztő vizuális alátámasztást kapott a Los Angeles-ben és Nashville-ben forgatott klip formájában, Pasqual Gutierrez rendezésében.

Jack White a Connected By Love producere is egyben, a dalt a New York-i Sear Soundban és a Los Angeles-i Capitol Studiosban, valamint a nashville-i Third Man Studióban rögzítették. Ez az első alkalom, hogy White New Yorkban és Los Angeles-ben dolgozott albumfelvételen.

Jack White – Connected By Love

Music video for Jack White’s new single “Connected by Love” from the forthcoming album BOARDING HOUSE REACH. http://smarturl.it/BoardingHouseReach?IQid=cblyt…

A dalban White énekel, billentyűn és akusztikus gitáron is játszik, rajta kívül pedig egy sor figyelemreméltó zenész dolgozott a lemezen. Ott van mindjárt Louis Cato dobos (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), Charlotte Kemp Muhl basszusgitáros (The Ghost of a Saber Tooth Tiger), valamint DJ Harrison, Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield), Bobby Allende (David Byrne), továbbá a háttérvokálokat Ann és Regina McCrary biztosítják a nashville-i gospeltrióból (The McCrary Sisters).

Jack White a BOARDING HOUSE REACH című eljövendő albumát olyan fesztiválfellépésekkel ünnepli, mint a Shaky Knees Atlantában (2018. május 4-6.), a Boston Calling (2018. május 25-27.) és a New York-i Governor’s Ball (2018. június 1-3.). 

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból