Jackie étterembe ment az első randin, és amint kihozták a kenyereskosarat, vett belőle egy zsemlét. A férfi pedig úgy gondolta, ez válóok.

Jackie azt hitte, jól sikerült a randi

Jackie randira ment egy fiúval, és azt hitte, jól sikerült és mindketten jól érezték magukat. A férfi üzenetéből pedig az derült ki, ez így is volt, viszont a nő olyat tett a randin, ami miatt nem szeretne többet találkozni vele.

szia, a tegnap este nagyon jó volt, de miután láttam, hogy azonnal nekiestél a zsemléknek, amikor kihozták az asztalhoz, nem hiszem, hogy szeretném veled folytatni. mindenki tudja, hogy illik legalább öt percet várni, mielőtt az ember enni kezd az ingyen kenyérből

idézte a 24.hu.

Mohóság, ha nem várod ki, míg kihűl a kenyér?

A ledöbbent lány a twitteren osztotta meg a furcsa szakító üzenetet, ahol rövid idő alatt 180 ezer kedvelést zsebelt be.
A többség nem értette a férfi problémáját, és kiemelték, a kenyér frissen, melegen a legfinomabb. De voltak olyanok is, akik igazat adtak neki, mondván ez a viselkedés mohóságra utal, és az első randin nem illik így viselkedni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.