Jackson Browne zenész koronavírus-tesztje pozitív lett, de állítása szerint egyelőre nincsenek súlyos tünetei.

New Yorkban kaphatta el a kórt

A 71 éves zenész a Rolling Stone-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy közepesen erős tünetei vannak, kicsit köhög és lázas. Los Angeles-i otthonában gyógyul.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szerencsés vagyok, hogy nincsenek súlyosabb tüneteim. Azt hiszem, nagyon erős immunrendszerem van. Sok dolog van, amit még nem tudunk[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Browne.

Jack Browne Koronavirus Pozitiv
Jackson Browne Egy Újabb Fertőzött Sztár /Fotó: Robert E. Klein

A zenész akkor fertőződhetett meg, amikor a New York-i Love Rocks NYC rendezvényen részt vett, de mostanra már megbánta, hogy odautazott. Bár igyekezett betartani az elővigyázatossági szabályokat mégis elkapta a betegséget, írja a The Guardian. Browne felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy vegyék komolyan a helyzetet, hiszen ha ők nem is lesznek betegek, hordozhatják a vírust.

Browne a turnéját is elhalasztotta

Browne már 10 napja van karanténban, zenehallgatással, és a barátaival való telefonálással tölti az idejét. Természetesen a napi friss híreket is követi. Fontosnak tartja, hogy az emberek megosszák a vírussal kapcsolatos tapasztalataikat. Ez segíthet az a járvány átvészelésében.

Rihanna 1,5 milliárddal segíti a koronavírus-járvány károsultjait

Még 2012-ben alapította a Clara Lionel alapítványt, amelyet az énekesnő nagyszülei után neveztek el. Rihanna most 5 millió dollárral (több mint 1,5 milliárd forint) támogat olyan szervezeteket, amik a koronavírus-járvány károsultjain igyekeznek segíteni, írja a . – írja a Clara Lionel a közleményében.

Browne 2014-ben adott ki utoljára albumot Standing in the Breach címmel. Idén pedig egy jótékonysági lemezen működött közre olyan zenészekkel együtt, mint Jenny Lewis, Jonathan Wilson, Habib Koité vagy Raúl Rodríguez. A lemez Let the Rhythm Lead: Haiti Song Summit címmel jelent meg.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Browne és James Taylor májusra tervezett amerikai turnéját is le kell halasztania a koronavírus-járvány következtében.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet