A rendőrség szerint egy férfi állítólag ellopta volt barátnője édesanyjának hamvait, hogy eladja, majd heroint vásárolhasson a pénzből.

A 19 éves Jackson Rutland szerda reggel 5 óra 40 perc körül SMS-t írt volt élettársának, és közölte vele, hogy ellopta édesanyja hamvait a dél-karolinai Warrensville-i otthonából, írja a DailyStar.

Amikor a nő hazaért, a háza hátsó ajtaját betörve, a lakást pedig teljesen feldúlva találta. A letartóztatási jegyzőkönyv szerint a nő azt mondta a rendőrségnek, hogy édesanyja hamvaiba belenyúltak, miközben a maradványok egy része a padlóra került.

Bár az elfogatóparancs kimondja, hogy Rutland állítólag azért lopta el a maradványokat, hogy heroint vásárolhasson, továbbra sem világos, hogyan és miért hitte azt a 19 éves férfi, hogy el tudja adni a hamvakat készpénzért cserébe, amelyért kábítószert tudna vásárolni.

Rutlandet csütörtök este tartóztatták le, majd a börtönbejegyzések szerint emberi maradványok megsemmisítésével, megszentségtelenítésével vagy elszállításával, valamint betöréssel vádolják.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet