Bűnösnek találtak egy tanulási nehézségekkel küzdő férfit egy teljesen idegen ember meggyilkolásában, miután "a móka kedvéért" lelökte a mólóról.

Charmaine O’Donnell tavaly egy barátjával töltött egy kis időt, amikor a 29 éves Jacob Foster lelökte a mólóról, és meghalt. A glasgow-i nő halálát fulladás és súlyos nyaksérülések okozták, írja a DailyStar.

Charmaine gyilkosát megkímélték a gyilkossági vádaktól, mert ügyvédje a tanulási zavara miatt csökkent felelőssége miatt védelmet kérvényezett, így végül csak emberölésben találták bűnösnek.

A 25 éves áldozat barátja elmesélte, hogy ellátogattak egy mólóhoz, ahol néhány fiatal beugrált a vízbe, miközben ők csak a mólón beszélgettek néhány halásszal. Hirtelen nagy zűrzavar támadt, és észrevette, hogy valaki leesett a stégről, majd valaki közölte vele, hogy az ő barátja van a vízben. A fiatalok próbáltak segíteni a nőnek, de nem jártak sikerrel. 

A barát odakiabált Fosternek, hogy segítsen Charmaine-nek, de az csak azt ismételgette, hogy túl messzire ment, és hosszú időre elmegy valahová. Azt mondta, baleset volt, és csak “mókából” lökte be a nőt a vízbe. Azt is bevallotta, hogy ivott az eset előtt. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet