Will Smith fiának új vállalkozása a Los Angeles-i hajléktalan embereken segít

Jaden Smith a Los Angeles-i hajléktalanok megsegítésre egy mozgó éttermet hozott létre I Love You Restaurant névvel, írja a Dazed.

A rászorulók számára ingyenesen osztanak egészséges, vegetáriánus ételeket Jaden Smith mozgó éttermében.

will smith will jaden smith
Will Smith és fia, Jaden / Fotó: Getty Images

Jaden Smith-nek, az ERYS című új album népszerűsítse mellett, sikerült időt szakítania a jótékonykodásra is, elindította a segítő szándékú food truck vállalkozását. Az I Love You Restaurant elnevezésű mozgó étterem a Los Angeles-i hajléktalanok számára biztosít ingyenes ételt. Ez a kezdeményezés „még csak az első”, árulta el Smith.

https://www.instagram.com/p/BzopDsuAFS4/?utm_source=ig_web_copy_link

A sztár Instagramoldalán megosztotta, ahogy több száz rászorulónak okoznak örömet a papírzacskóban osztott finomságokkal Los Angelesben, hiszen Amerikában itt a legmagasabb a hajléktalanok száma.

Will Smith és fia Donald Trump helyett is megteszi, amit kell a tiszta ivóvízért

A celeb papa és fia JUST WATER név alatt céget alapítottak. Céljuk, hogy víz adománnyal segítsék a térséget. Idáig 9.200 palack vizet adományoztak a városnak. A segítésben Will Smith felesége, Jada Smith is kiveszi a részét. Jada ellátogatott Flintbe, és találkozott a polgármesterrel .

Nem ez az első alkalom, amikor az ifjú sztár a hírnevét felhasználva próbál segíteni. Részt vett a Shia LaBeouf jótékonysági adománygyűjtésén is, amit egy színitanoda számára szerveztek, ahol bárki részt vehet előadóművészeti programokon, előképzettségtől és származástól függetlenül.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból