Jake Gyllenhaal lehet Pókember főgonosza, Mysterio

Pletykák szerint Jake Gyllenhaal lehet a Pókember 2 főgonosza, Mysterio. Az amerikai színész több őrült karakter bőrébe bújt már. Ráadásul maradandót alkotott. Véleményünk szerint Mysterio szerepében sem lenne másképp.

A kritika és a közönség is az egekbe dicsérte az új Pókember: Hazatérés filmet, szóval nem meglepő, hogy a közelgő második rész máris lázban tartja a rajongókat. Most úgy tűnik, újabb izgalmas részlet derült ki a szereposztásról, bár ebben a fázisban még tényleg korai lenne bármi biztosat állítani.

Jake Gyllenhaal as Mysterio in Spider man 2
Jake Gyllenhaal Mysterio szerepében is kiválót alakítana / Fotó: Screen Rat

A pletykák szerint Jake Gyllenhaal alakíthatja majd a klasszikus Marvel-főgonoszt, Mysterio karakterét, aki mindenféle trükkök és illúziók segítségével hajtja végre ördögi gaztetteit. Az egyébként kiskutyaképű Jake Gyllenhaal többször bizonyított már. Gondoljunk csak a Nightcrawlerre! Jól állnak neki az eszelős, szívtelen figurák, szóval valószínűleg Mysterio szerepét is hibátlanul megoldaná!

Ami még a pletykákat illeti: Gyllenhaal élettársa Kirsten Dunst. Ő alakította Mary-t, Pókember szerelmét például a 2002-es filmben. Nem lepődnénk meg, hogy jó viszonyban vannak Dunst a stábbal, akik a Hazatérés folytatását forgatják.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból