Követem Élet + Stílus James Bond eredeti Aston Martinját mostantól bárki megveheti

James Bond eredeti Aston Martinját mostantól bárki megveheti

Promóció

James Bond eredeti Aston Martin DB5 autója árversére kerül. A patinás autócsodát a Goldfinger című részben használta még Sean Connery. Az aukció júniusban indul, és bizonyára sok tehetős rajongó feni rá a fogát.

Promóció
- Advertisement -

A James Bond-filmek nem csak a talpraesett és jóképű ügynök miatt tettek szert óriási népszerűségre. Ugyanilyen nagy szerepet kapott a 007-es kém autója, amelyek közül az Aston Martin-modell aratott maradandó sikert, amely már különleges képességekkel is hozzájárult Bond akcióinak végrehajtásához. A DB5 modellek közül mindössze három példány maradt fenn, árát 4 és 6 millió dollár közé teszik (kb. 1 155 360 000 és 1 650 000 000 Ft).

Ti vezetnétek? / Fotó: Bond Lifestyle

Barney Ruprecht szakértő szerint nincs még egy olyan autó a történelemben, amely ekkora szerepet játszott volna a vásznon és a popkultúrában. Ami még plusz, hogy az összes módosítás működik az autóban, ugyanúgy, mint a filmekben. Tehát aki megveszi, forgathatja a rendszámtáblát vagy az utasülés kilökő-rendszerét.

Rami Malek lesz a 25. James Bond-film gonosztevője

Négy év telt el azóta, hogy James Bond Mexikóváros utcáin üldözte az ellent és egy hátborzongatóan depresszív eredet történtet tárt fel be a Spectre című részben. Most úgy tűnik, az ügynök visszatér, hogy Rami Malek mániákus verziója ellen harcoljon. A film készítői véget vetettek a találgatásoknak és a pletykáknak: nyilvánosságra hozták a legújabb Bond-kaland szereplőgárdáját.

Az érdeklődők Észak-Amerikában tehetik meg tétjeiket idén nyáron, bár a pontos helyszín és időpont még nem tisztázott. A DB5-ből 25 másolatot is készítettek, tehát akinek nem fontos, hogy az eredetit vásárolja meg, a másolatra is licitálhat.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3