James Bond nem hal meg: a No Time to Die című filmben tér vissza

A Daniel Craig és Rami Malek nevével fémjelzett új James Bond-film a No Time to Die címet kapta, írja a The Hollywood Reporter.

Daniel Craig utoljára tér vissza a 007-es ügynök szerepében, a stúdió nyilvánosságra hozta a következő James Bond-film hivatalos címét: No Time to Die. A bejelentés mellett egy rövid kedvcsináló előzetest is megjelentettek. A ’70-es évek stílusát idéző betűtípus azt sugallja, hogy a rendező, Cary Fukunaga szakítva a korábbi modern változatokkal visszatér a Sean Connery és Roger Moore fémjelezte Bond-stílushoz.

daniel craig james bond
Danile Craig utoljára tér vissza James Bond szerepében / Fotó: Indiewire

A pletykák szerint a film korábbi rendezője, Danny Boyle azért hagyta ott a produkciót, mert a film végén meg akarta ölni Bondot, amivel a stúdió nem értett egyet. A No Time to Die (Nincs idő meghalni) cím is azt sugallja, hogy ez nem fog megtörténni.

Az, hogy Craig utoljára játssza el a 007-est, az nem jelenti a karakter végét is.

Az új James Bond-történetben az ügynök visszavonultan él Jamaicában, de kénytelen visszatérni, hogy egy elrabolt tudós nyomába eredjen és felvegye a harcot egy titokzatos gonosztevővel, aki veszélyes technológiával van felfegyverkezve.

Christoph Waltz és Daniel Craig james bond
Christoph Waltz és Daniel Craig a Spectre című film forgatásán / Fotó: Hype My

A 007 Spectre: A Fantom visszatér című epizódból megismert Blofeld karaktere szintén feltűnik majd az új Bond-kalandban, erősítette meg Christoph Waltz.

Bekamerázták a női mosdót az új James Bond-film, a Bond 25 forgatásán

A Bond 25 egyelőre a forgatási időszakban áll. Eredetileg úgy volt, hogy többek között a Trainspottingot is jegyző Danny Boyle rendezi, azonban kiszállt “alkotói különbségekre” hivatkozva. Így vette át az irányítást Cary Johi Fukunaga, az AZ rendezője, aminek hatására a forgatókönyvet is átdolgozták.

Daniel Craig eddig négy Bond-filmmel bizonyított, hogy a 007-esnek van létjogosultsága a 21. században is és nem egy őskövület, aki a hidegháborúból maradt fent.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A No Time to Die Daniel Craig és Rami Malek főszereplésével 2020 áprilisában debütál a mozikban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból